Концерт гурту "Epolets"

Афіша - Концерти - Концерт гурту "Epolets"

Афіша - Концерти - Концерт гурту "Epolets"

Наприкінці минулого року гурт випустив свій другий альбом під назвою "Dogma", що потрапив у топи більшості українських музичних ресурсів.

Альбом став підсумком тривалої роботи музикантів і на цей раз являє собою більш цілісний продукт з більш глибоким, багатошаровим, дещо брутальним та завжди качовим саундом та більш осмисленим та серйозним змістом текстів. У новій платівці Epolets заглиблюються у нові для них напрямки, проте зберігають свою фірмову мелодійність. Альбом є двомовним і поєднує пісні українською та англійською мовами.

Менш ніж за три роки існування "Epolets" встигли виступити з багатьма зірками світової величини; підкорити три десятки фестивалей, серед яких наймасштабніші українські фестивалі фестивалі (“Stare Misto”, “The Best City”, “Файне Місто”, “Jazz Koktebel”) та кілька міжнародних; зіграти більш ніж 150 концертів в Україні, Польщі, Росії, Білорусі, Молдові; неодноразово отримати перемогу у конкурсах; випустили 7 релізів та 2 офіційних відео; кліпи EPOLETS можна побачити на державних телеканалах, а пісні – почути в активній ротації регіональних та всеукраїнських радіостанцій.

 

 

Приєднуйтесь до соцмереж Vgorode.ua - Telegram, Viber, Instagram, Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ще в розділі Концерти
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах