"Фіолет" - презентація нового синглу

Афіша - Концерти - "Фіолет" - презентація нового синглу

Афіша - Концерти - "Фіолет" - презентація нового синглу


В клубі "Picasso" відбудеться великий сольний концерт гурту "ФІОЛЕТ"

Український гурт "ФІОЛЕТ" можна сміливо назвати одними з останніх романтиків гітарної музики. Нетривіальні тексти, неймовірна енергетика і абсолютна самовіддача на концертах: такі вони, пісні кохання на полі бою!

Група приємно вражає своєю продуктивністю! За п'ять років творчої діяльності вони встигли випустити три повноцінних альбоми, кілька ЕР і синглів. Крім цього, лідер групи Сергій Мартинюк займається авторським сольним акустичним проектом "Колос".

Їх останній альбом "Вігвам", який з аранжування і вокалу більш тяжіє до поп-року - пробуджує якісь внутрішні переосмислення, так звані "революції в голові". Сам Колос називає його першою платівкою, в якій групі вдалося "відшукати свій власний звук". В цілому, хлопці грають прямолінійний гітарний рок, а в своїх піснях роблять акцент на текстові й емоційні посили.

Зараз бенд записує нові експресивні пісні і вже на травневому концерті  презентує новий сингл! Харизма соліста, якісна музика, сильні та чуттєві тести пісень, щире бажання донести до слухачів свої думки - ось що вирізняє ФІОЛЕТ серед інших.

 

 

Приєднуйтесь до соцмереж Vgorode.ua - Telegram, Viber, Instagram, Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ще в розділі Концерти
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах