Відкриття виставки Аліси Грейс "Illustrations. My world"

Афіша - Виставки - Відкриття виставки Аліси Грейс "Illustrations. My world"

Афіша - Виставки - Відкриття виставки Аліси Грейс "Illustrations. My world"

"Illustrations. My world" - поєднує у собі три напрямки ілюстрації: графіку, фотоколаж та fashion illustration, кожен напрямок складається з 6 робіт. В серії "фотоколажі" та "графіка", Аліса передала свою частинку філософії, інтимної лірики та свого внутрішнього світу. Серія "fashion illustration" - стала своєрідним викликом, бо вперше дівчина пробує себе в цьому напрямку і показує сучасних дівчат з неформальною зовнішністю.

 


Подія включає дві частини: 


1) 16:00 – Лекція "Комерційна Ілюстрація" (безкоштовна перша вступна лекція від "Ilustration School");
2) 17:00 – Відкриття виставки.

Буде представлено першу у Львові школу комерційної ілюстрації – "Illustrations School", в якій Аліса проводитиме навчання.
 


Біографія:

Аліса Грейс – сучасний художник-ілюстратор. Народилася 8 листопада 1989 року в м. Херсон. В 2009 році переїхала до Львова. Вступила до Академії Дизайну вчитись на архітектора, та після її закриття вже на другий рік перевелася в Академію Мистецтв на спеціальність – дизайн інтер’єру. Під кінець навчання зрозуміла, що хоче займатись саме ілюстрацією. Тому по закінченню академії поїхала в Санкт-Петербург вчитись комерційній ілюстрації в школі "Miroedova School", де й сформувалась як ілюстратор. Відвідує майстеркласи сучасних відомих ілюстраторів і вдосконалює свій рівень. Стала співорганізатором першого в Україні фестивалю ілюстрації - "ILLUSTRATIONS FEST" в місті Одеса.

 

 

Приєднуйтесь до соцмереж Vgorode.ua - Telegram, Viber, Instagram, Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ще в розділі Виставки
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах