Zaxidfest, Alfa Jazz, Бандерштат, Файне місто: фестивалі Західної України 2017

Новина - Дозвілля та їжа - Zaxidfest, Alfa Jazz, Бандерштат, Файне місто: фестивалі Західної України 2017

Новина - Дозвілля та їжа - Zaxidfest, Alfa Jazz, Бандерштат, Файне місто: фестивалі Західної України 2017

Дозвілля та їжа
07 квiтня 2017 17:00

Мальовничі місцини Західної України є чудовим антуражем для відпочинку, споглядання видовищ, прослуховування музики та смакування смачної їжі чи напоїв. Саме тому різні куточки Галичини нерідко обирають для проведення потужних фестивалів.   

Читайте також: Гід туриста: відпочинок на Західній Україні

Навесні туристи ще встигають відвідати на Західній Україні такі фести, як: Сакура Фест, Форпост, Гастрономічний фестиваль Огинь і м’ясо, Фестиваль бограчу, Фестиваль вогню, Угочанська лоза, Кам'янецька турка, Майся фест, Сонячний напій, Берлибаський Банош, Кубок Поділля, Срібний Татош. Детальніше тут>>> 

Тим часом VG Львів підготував свіжу добірку фестивалів, що відбудуться на Західній Україні на протязі всього 2017 року. Отже: 


Carpathian Yoga Fest 


Zaxidfest, Alfa Jazz, Бандерштат, Файне місто: фестивалі Західної України 2017 фото

На початку червня у карпатському еко-курорті Ізки відбудеться щорічний міжнародний фестиваль йоги "Carpathian Yoga Fest 2017".

У програмі фестивалю будуть презентації, майстер-класи та тренінги від відомих практиків і теоретиків техніки йоги. Для любителів активного відпочинку у вільний час будуть проводитися екскурсії по Карпатам, рафтинг, катання на конях, велосипедах та інше.

У вечірній вільний час - гостей чекають різні музичні шоу програми в стилі ambient new age music і читання мантр. 

Сайт 

Де: село Ізки, Закарпаття

Дата: з 3 по 9 червня 


Львів на тарілці


Zaxidfest, Alfa Jazz, Бандерштат, Файне місто: фестивалі Західної України 2017 фото 1

"Львів на тарілці" - це гастрономічний фестиваль, покликаний затвердити Львів як гастрономічну столицю України. Протягом чотирьох днів львів'яни та гості міста можуть відвідати ярмарок та спробувати страви львівської кухні, традиційні напої та регіональні сезонні продукти. Традиційно в рамках заходу на терасі галереї Палацу мистецтв проходить Гала-вечеря за великим столом під відкритим небом, де кращі шеф-кухарі Львова презентують страви і напої, приготовані за особливими рецептами львівської кухні з використанням продукції місцевих виробників.

Невід'ємною частиною фестивалю "Львів на тарілці 2017" стане Ярмарок львівської кухні, під час якого відбудеться презентація, дегустація та інтерактивне приготування страв і традиційних напоїв місцевої кухні. Також в рамках фестивалю пройдуть численні майстер-класи від львівських шеф-кухарів, а також презентації страв.

А ще у фестивалю "Львів на тарілці" в цьому році буде яскраво виражений джазовий присмак, адже він відбудеться в той же час, коли у Львові буде проходити Alfa Jazz Fest.

Сайт

Де: Львів

Дата: 23-27 червня 


Alfa Jazz Fest


Zaxidfest, Alfa Jazz, Бандерштат, Файне місто: фестивалі Західної України 2017 фото 2

Фестиваль "Альфа Джаз Фест" в 2017 році в сьомий раз збере кращих джазових музикантів світу.

Першим хедлайнером фестивалю анонсований Gordon Goodwin's Big Phat Band. Оркестр з 20 людей поєднує у своїй музиці свінг 30-40-х років і сучасні стилі, фанк, джаз-ф'южн. У Gordon Goodwin's Big Phat Band дві премії Греммі за краще аранжування і кращий альбом великого джазового ансамблю.

Одним з найбільш очікуваних концертів в рамках Alfa Jazz Fest 2017 стане виступ легендарної групи Chick Corea Elektric Band. 27 червня на Сцену ім. Едді Рознера вийде справжній зоряний квінтет: 22-х кратний володар премії Греммі Чик Коріа на фортепіано та клавішних, Дейв Векл на барабанах, Джон Патітуччі на бас-гітарі, Ерік Марієнтал на саксофоні і Френк Гамбале на гітарі. На рахунку Chick Corea Elektric Band 8 альбомів і кілька світових турне.

Ще одним хедлайнером Alfa Jazz Fest 2017 стане відома американська група Yellowjackets - знаменитий фьюжн-квартет, неодноразовий номінант і переможець премії Греммі. 24 червня на Сцені ім. Едді Рознера гратимуть Russell Ferrante (клавішні), Bob Mintzer (саксофон), Dane Alderson (бас) і William Kennedy (барабани).

23 червня на Сцені ім. Едді Рознера виступить іспанська співачка і композитор Buika. В її музиці відчувається вплив безлічі культур і музичних течій - джазу і фламенко, поп-музики і соул.

Виступи музикантів зазвичай звучать з трьох відкритих сцен в центрі Львова:

- Головна сцена ім. Е. Рознера в парку ім. Б. Хмельницького;

- Сцена на центральній площі міста - площі Ринок;

- Сцена в історичній частині міста - дворик Палацу Потоцьких.

В останній день шанувальників джазу чекає фінальний концерт на площі Ринок.

Вартість квитків: в минулому році становить від 800 до 3500 грн.

Сайт

Де: Львів

Дата: з 23 по 27 червня


Шипіт


Zaxidfest, Alfa Jazz, Бандерштат, Файне місто: фестивалі Західної України 2017 фото 3

Фестиваль "Шипіт" біля однойменного водоспаду в закарпатському Подобовці в 2017 році знову збере неформалів з усієї країни.

Фестиваль "Шипіт" щорічно проходить на галявині біля самого повноводого водоспаду Закарпаття висотою 15 метрів. Напередодні свята Івана Купала сюди з'їжджаються тисячі хіпі, панків, растаманів, нудистів і інших людей, що бажають відпочити від умовностей і благ цивілізації. Вони розбивають величезне наметове містечко, палять багаття, купаються у водоспаді, слухають музику, спілкуються і веселяться. Девіз фестивалю "Шипіт": love, peace & wine.

Цей острівець свободи хіпі облюбували ще в 1993 році. Засновниками фестивалю є Чарлі і Шара, подружня пара хіпі з Ужгорода. Події на Шипоті стали темою книги "Трохи пітьми" Любка Дереша.

У програмі фестивалю "Шипіт": конкурс краси "Міс Шипот", день дітей і грандіозне святкування Івана Купала в ніч з 6 на 7 липня - з місцевим колоритом і традиціями. "Якщо вам набридла мирська суєта, і ви хочете весело, на лоні природи провести час, то фестиваль "Шипіт" чекає вас", - закликають організатори. І радять учасникам бути готовим до частої зміни погоди, яка тут може змінюватися по 5 разів на день і запасатися теплими речами.

Неписаними правилами, яких зобов'язані дотримуватися всі учасники фестивалю, є вимоги підтримки чистоти і дбайливого ставлення до природи: рубати можна лише сухі дерева, сміття слід виносити, а вогонь розкладати подалі від стовбурів дерев.

Вконтакті

Де: Подобовець

Дата: з 1 по 9 липня


Мольфар РОК


Zaxidfest, Alfa Jazz, Бандерштат, Файне місто: фестивалі Західної України 2017 фото 4

Фестиваль "Мольфар рок" - це всеукраїнський музичний фестиваль, який відбудеться у мальовничій Східниці у Львівській області. Для когось "Мольфар рок" стане знайомством з фестивальним життям, бувалі зможуть послухати цікавий лайн-ап та відпочити від великого міста в лоні природи. 
Учасники: niAgara, Мольфа, Aghiazma, Ангажемент на вівторок, Серцевий Напад, Mar'lyn Monroe, Soom, Monopolia, Zwyntar, Бери Своє.

Вконтакті

Де: село Східниця

Дата: 30 червня - 2 липня 


Файне Місто


Zaxidfest, Alfa Jazz, Бандерштат, Файне місто: фестивалі Західної України 2017 фото 5

Open-air-фестиваль "Файне Місто" в Тернополі - це чотири дні музики, більше 80 відомих груп України та інших країн світу, шість музичних сцен, наметове містечко і розваги.

П'ятий ювілейний фестиваль "Файне Місто" в 2017 році пройде на території тернопільського іподрому, що в 7 км від Тернополя в сторону Львова. У минулому році його відвідали понад 10 тисяч меломанів із різних куточків країни.

Оголошені наступні учасники: GUANO APES (Німеччина), Eskimo Callboy (Німеччина), Korpiklaani (Фінляндія), Bloom Twins (Великобританія), "Таргани! (Росія)", "Один в каное", Jinjer.

Крім музичної програми фестиваль буде доповнюватися різноманітними розважальними локаціями: спортивні зони, арт-зона, салон краси, велопрокат, кінопокази, літературна зона, лекторії, вуличні театри, дитяча зона, ігрова зона, атракціони, караоке, хендмейд ярмарок, майстер-класи.

На території "Файного міста" буде працювати налагоджена фестивальна інфраструктура: наметове містечко, фудкорти, душові кабіни, пункти підзарядки телефонів, біотуалети, камери схову, бюро знахідок і інші зручності.

Вартість квитків: в минулому році становила від 490 грн.

Сайт

Де: Тернопіль

Дата: 20-23 липня


Carpathian Alliance Metal Festival


Zaxidfest, Alfa Jazz, Бандерштат, Файне місто: фестивалі Західної України 2017 фото 6

Формування лайн-апу події - в активній стадії. Торік CAMF став місцем зустрічі з такими групами як Rotting Christ (GRС), Blind Guardian (GER), Solstafir (ISL), Ensiferum (FIN), Primordial (IRL), Negura Bunget (ROU), Finsterforst (GER), Cemetery of Scream (POL), Infected (UKR), Scarleth (UKR) і багатьма іншими володарями українського і світового металу.

Подія пройшла в Києві. Розвагою для глядачів стали видовищні лицарські турніри, а також ефектні історичні реконструкції. Тепер, на численні прохання публіки, опен-ейр повертається в Карпати та відбудеться на спортивній базі "Тисовець" в місті Сколе Львівської області. Фестиваль охоплює такі стилі як folk, viking, pagan, black metal.

Вконтакті

Де: Сколе 

Дата: 28 - 30 липня 2017


Бандерштат


Zaxidfest, Alfa Jazz, Бандерштат, Файне місто: фестивалі Західної України 2017 фото 7

На фестивалі українського духу "Бандерштат" планується виступ багатьох українських гуртів та проведення майстер-класів різного спрямування, які пропагуватимуть проукраїнський стиль мислення, українську мову, культуру, життєву активність.

Ідея фестивалю "Бандерштат" зводиться до популяризації української національної єдності, патріотизму та прославлення українських героїв, які воювали в лавах УПА та поклали своє життя за наше мирне сьогодення і нашу державну незалежність. Степан Бандера, як символ нескореності української нації, є символом і самого фестивалю, що відбилося і в назві заходу.

10-й ювілейний "Бандерштат" був оголошений останнім, який був проведений в Луцьку. Надалі його обіцяли проводити в Києві.

Фестиваль "Бандерштат" у Луцьку зазвичай проходить на території іподрому в парку ім. Лесі Українки (м.Луцьк, вул. Глушець). На території фесту заборонено куріння і вживання алкоголю.

Вартість квитків: в минулому році становила 400 грн.

Сайт

Де: Луцьк

Дата: 4 - 6 серпня


Woodstoсk Ukraine


Zaxidfest, Alfa Jazz, Бандерштат, Файне місто: фестивалі Західної України 2017 фото 8

Цьогоріч благодійний рок-фестиваль Woodstock Ukraine 2017 відбудеться на території аеродрому "Цунів", що розташований у селі Заверещиця Городоцького району на Львівщині. 

Торік Woodstock Ukraine проводився на території Свірзького замку. У рамках фестивалю виступили такі українські колективи, як O.Torvald, "Скрябін", SINOPTIK, Bahroma, "Фіолет", DETACH та інші. 

Зміна локації по'язана із розширенням території.

Музичні гурти, які бажають взяти участь, повинні надіслати заявку на електронну пошту: stage.woodstock.in.ua@gmail.com.

Метою проекту є згуртування мешканців різних частин нашої країни за мир, розвиток благодійного волонтерського руху в Україні, об’єднання різнопланових виконавців спільною ідеєю, а також розвиток масової музичної культури. 

Фестиваль WOODSTOCK UKRAINE є відкритим та безкоштовним для усіх відвідувачів.

Фейсбук

Де: село Заверещиця 

Дата: 11 - 13 серпня 


XXIV Міжнародний гуцульський фестиваль


Zaxidfest, Alfa Jazz, Бандерштат, Файне місто: фестивалі Західної України 2017 фото 9

Головне гуцульське свято пройде в селі Королівка на околиці Коломиї. На святі збираються українські горяни в яскравих національних гуцульських костюмах. У програмі - пісні, танці, дегустації традиційних страв. Народні майстри Гуцульщини представляють на ярмарку різні вироби з бринзи, вишивки, дерева, бісеру. Програма фестивалю зазвичай включає в себе гала-концерт, конкурси, естафети. В рамках фестивалю також проходить науково-практична конференція, яка розгляне проблеми збереження природно-екологічної і культурно-художній спадщини гуцульського регіону українських Карпат.

Основна мета Міжнародного гуцульського фестивалю - розвиток та популяризація традиційних видів народного мистецтва, звичаїв, обрядів гуцулів, підвищення соціального і творчого статусу автентичного фольклору, виявлення самобутніх творчих колективів, окремих виконавців та майстрів образотворчого і декоративно-прикладного мистецтва.

Фейсбук

Де: село Королівка, на околиці Коломиї

Дата: 11-13 серпня


Західфест 


Zaxidfest, Alfa Jazz, Бандерштат, Файне місто: фестивалі Західної України 2017 фото 10

Вже дев'ятий рік поспіль в Україні пройде одне з наймасштабніших та найграндіозніших музично-мистецьких подій - фестиваль "Західфест"

Хедлайнерами Zaxidfest 2017 стануть культові американські альтернативники Breaking Benjamin. Ці артисти неодноразово підривали світові чарти. Їхні потужні альтернативні сингли входили до складу кращих пісень року за версією журналу Billboard. 18 серпня вони очолять Головну сцену під час свого першого в історії виступу в Україні.

Програма

18 серпня

Головна сцена

Breaking Benjamin, O.Torvald, Тартак, Detach, Roll Models, The Elephants

Рок / нічна

Dark Tranquillity, Being As An Ocean, Карна, Space of Variations.

Нічна сцена: Христина Соловій;

Інді

Антоха МС, Tik Tu, Blooms Corda, ARLETT

19 серпня

Головна сцена

Enter Shikari, Noize MC, The Qemists, Volski, Vivienne Mort, SINOPTIK

Рок/нічна

Pain, We Butter The Bread With Butter, Анна, 1914, AGHIAZMA

Нічна: Курган і Агрегат, Хамерман Знищує Віруси.

Інді

5 Vymir, COLAARS, Love’n’Joy, Black Balloon, Львівський Танцювальний Клуб

20 серпня

Головна сцена

Editors, Onuka, Pianoбой, The Hypnotunes, Leo Mantis, Fontaliza

Рок

In Extremo, Chelsea Grin, Miss May I, Septa…

Інді

Zapaska, Сальто Назад, Sleeping Bear, Рэспубліка Паліна, Женя і Катя, Андрій БочкоСайт

Де: село Родатичі, Львівська область

Дата: з 18 по 20 серпня 


LvivMozArt


Zaxidfest, Alfa Jazz, Бандерштат, Файне місто: фестивалі Західної України 2017 фото 11

У серпні 2017 року у Львові буде заснований Фестиваль класичної музики LvivMozArt.

Це подія, яка покликана зв'язати традицію і сучасність, стати платформою культурного обміну між Сходом і Заходом. Фестиваль присвячений Францу Ксаверію Моцарту, композитору, піаністу, диригенту, педагогу, молодшому синові Вольфганга Амадея Моцарта, і 190-річчю його професійної діяльності у Львові.

У програмі передбачено поєднання концертів і оперних вистав. Також в рамках заходу пройдуть майстер-класи, вистави експериментального театру, воркшопи, а також наукові доповіді та художні виставки, які звернуться до аудиторії різних рівнів і інтересів.

Фестиваль LvivMozArt буде проходити одночасно в декількох форматах:

MozArtGALA: поєднання концертів і оперних вистав.

MozArtLAB: майстер-класи, вистави експериментального театру.

MozArtKIDS: розвиваюча музична програма для дітей.

DISCOVERMozArt: доповіді, панельні дискусії, семінари.

MozArtART: художні виставки, кінопокази.

Фейсбук

Де: Львів

Дата: 18 - 25 серпня


Стародавній Меджибіж 


Zaxidfest, Alfa Jazz, Бандерштат, Файне місто: фестивалі Західної України 2017 фото 12

У старовинному замку "Білий Лебідь" у селі Меджибож Хмельницької області напередодні святкування Дня Незалежності України традиційно проходять лицарські турніри, звучить середньовічна і рок-музика, вечірню імлу розриває фаєр-шоу, вирує ярмарок з частуваннями. У 2017 році тут збираються провести XI фестиваль історичних реконструкцій "Стародавній Меджибіж".

На цей раз Меджибізький фестиваль хочуть присвятити 870-й річниці першої писемної згадки про Меджибож. Вона міститься в Іпатіївському літописі від 1146 г. Для щорічного святкування цієї події Меджибізька селищна рада встановила другу неділю червня. У цей день щорічно відзначатися День Меджибожа.

В основі фестивалю "Стародавній Меджибіж" - лицарські турніри і масові битви лицарів, які представляють клуби історичної реконстукції середньовіччя. Крім основної програми, на фестивалі проходять показові виступи реконструкторів епохи XVII століття: реконструкція битви за фортецю, шабельні турніри, майстер-класи з фехтування, майстер-класи з танців даного періоду, конкурс костюму (за бажанням), спектакль за мотивами з життя людей XVII століття і багато іншого.

Також в програмі безліч конкурсів та майстер-класів для дорослих і дітей, спортивні ігри, ярмарок майстрів. Кожен день з півночі і до ранку вільна програма: перегляд відеофільмів, жива музика, фаєршоу, нові знайомства і дружнє спілкування. Цілодобова робота автентичних харчевень. Середньовічне поселення. Байкер-зліт з окремим кемпінгом, сценою та шоу-програмою.

Вартість квитка раніше становила 95 грн. (3 дні - 250 грн.).

Вконтакті

Де: село Меджибож Хмельницької області 

Дата: 18 - 20 серпня


Республіка 


Zaxidfest, Alfa Jazz, Бандерштат, Файне місто: фестивалі Західної України 2017 фото 13

"Республіка 2017" в Кам'янці-Подільському - це фестиваль сучасного вуличного мистецтва у всіх його проявах: музика, фотографія, танець. Це три фестивальні дні, безліч локацій, рок-колективи, сучасні поети і художники з України та інших країн.

Серед відомих груп, які минулого разу раз виступали на головній сцені "Республіки", були Louna, The Hardkiss, Dakh Daughters, "Скрябін", Kadavar, "Один в каное", "Порнофільми", Detach, Vivienne Mort, "Вагоновожаті" , "Дай дарогу", DAKOOKA, "Тінь Сонця", "Петля пристрасті". Всього понад 60 колективів і виконавців.

Музична частина фестивалю "Республіка" триває протягом 3-х днів на території Нової фортеці, що поруч зі знаменитим Старим замком, на кількох сценах: головна, акустична, реггі та важка. У концерті беруть участь як відомі, так і молоді гурти України та інших країн. Кожен фестивальний день відкриває одна з трьох молодих груп, які перемогли в попередньому конкурсі.

Денна сцена і ярмарок розташовуються на Ратушній площі, а художники малюють в спальних районах міста. Головне завдання художників - перетворити звичайні будинки в художнє надбання міста. А ночами гостей очікують акустичні концерти і літературні читання за участю як нових, так і відомих музикантів і письменників.

"Республіка" - антикомерційний арт фестиваль, метою якого є привернення уваги до культурно-соціальних проблем малих міст.

Вартість квитка: 350 грн.

Сайт

Де: Кам'янець-Подільський

Дата: 1 - 4 вересня


Варішске пиво


Zaxidfest, Alfa Jazz, Бандерштат, Файне місто: фестивалі Західної України 2017 фото 14

Пивовари Закарпаття знову запрошують жителів та гостей краю на фестиваль любителів хмільного напою. 16-17 вересня вдруге пройде Мукачівський пивний фестиваль "Варішске пиво". 

Ця подія є початком відновлення певних традицій Закарпаття, заснованих князем Ференцем Ракоці II в 1701 році підписанням грамоти про заснування пивоварні в селі Подгерінг (Підгоряни, район Мукачево) та продовжених графом Шенборном з 1728 року.

Годувати гостей фестивалю будуть 8 ресторанів і шеф-кухарів - тематичне пивне меню: курячі крильця, баранячі і свині ребра, крумплі на шпори, перепела смажені і копчені, ковбаски, рулька, гурка, свинячі вушка, овочі на грилі, овочі у фритюрі, кнедлики з соусами і гарнірами, тушкована капуста, м'ясні нарізки (бастурма, хамон...), мариновані закуски, різноманітні сири до пива, рибні та сирні палички, в'ялена, копчена, сушена риба, раки тощо.

Захід пройде в парку Перемоги в Мукачево. Фестивальне містечко працюватиме щодня з 11:00 до 21:00. Вхід на територію вільний.

Сайт

Де: Мукачево

Дата: 16-17 вересня


На каву до Львова


Zaxidfest, Alfa Jazz, Бандерштат, Файне місто: фестивалі Західної України 2017 фото 15

"На каву до Львова" щорічно запрошують всіх поціновувачів культового  напою, який став невід'ємним символом найромантичнішого міста України. Саме до Львова приїжджають туристи, щоб насолодитися справжньою кавою, а мешканці міста славляться справжніми кавоманами.

Традиційне львівське міське свято кави тепер носить назву Lviv Coffee Festival. Він збирає професіоналів, експертів і просто шанувальників справжньої кавової якості і смаку.

Щодня львів'яни, гості міста, а також Король і Королева свята будуть проходити по закладам-учасникам фестивалю, щоб визначити найкращу кав'ярню міста.

В рамках Lviv Coffee Festival на Проспекті Свободи проходить Kulchytsky Coffee Cup - серія чемпіонатів, які об'єднають кращих бариста України. Зокрема, будуть проведені чемпіонати по альтернативному каптестінгу - чемпіонат по "кавовій" пам'яті, чемпіонат баріста (класика), II чемпіонат України з помолу кави.

В рамках фестивалю організують велопробіг Кавова миля. Він пройде по вулицях міста і фінішує на Музейній площі. Також протягом усіх днів фестивалю на проспекті Свободи буде проходити Кавовий ярмарок, де львівські кафе та кавові бренди облаштують міні-версії своїх закладів просто неба і представлять все найкраще. Професіоналам кавового бізнесу буде цікаво відвідати КаваEXPO - презентації обладнання та аксесуарів, майстер-класи та дискусії.

Сайт

Де: Львів

Дата: 21-24 вересня


Свято шоколаду


Zaxidfest, Alfa Jazz, Бандерштат, Файне місто: фестивалі Західної України 2017 фото 16

Відвідувачі "шоколадного дійства" зможуть побувати на ярмарку-презентації шоколадних виробів, взяти участь в майстер-класах від професійних шоколатьє, поласувати шоколадними виробами ручної роботи, стати свідком створення унікальних скульптур з величезних брил шоколаду, поспостерігати за будівництвом Шоколадного міста, долучитися до різноманітних шоколадним забавам.

Протягом п'яти днів "Свята шоколаду 2016" буде працювати величезна Шоколадна Ярмарок, на якій виробники і представники шоколадної індустрії, кондитерські та майстерні шоколаду ручної роботи представлять свої вироби, зроблені спеціально до свята. Кожен бажаючий може власноруч виготовити свою шоколадну свічку разом з майстрами Львівської свічковий мануфактури.

Для маленьких відвідувачів шоколадного фестивалю буде працювати "Дитяча шоколадна країна". Також гостей свята будуть дивувати шоколадними художніми інсталяціями: 5-метровим шоколадним млином, гігантською 9-метровою шоколадною коробкою цукерок і іншими скульптурами. Розважати на святі маленьких гостей буде триметровий шоколадний ведмідь.

Традиційно в рамках Національного Свята Шоколаду проходить Чемпіонат кондитерів-аматорів "Домашній кондитер". До участі запрошуються всі, хто впевнений у своїх кулінарних здібностях і знає як зробити десерт, який здивує смаком і неодмінно сподобається вимогливому журі.

Сайт

Де: Львів

Дата: з 13 по 15 жовтня.

Дивись ще: 

Закохатись за один день: ТОП архітектурних перлин Львівщини

"Маст сі": ТОП-15 найпопулярніших "туристичних" кнайп Львова

Весь Львів: гід туриста

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах