"Львівобленерго" знеструмило за борги адміністрацію "Львівводоканалу"

фото з сайту www.hromadske.tv

фото з сайту www.hromadske.tv

Комуналка
30 березня 2015 18:29

30 березня близько 17:00 був знеструмлений адміністративний корпус ЛКП "Львівводоканал". Про це повідомляє Zaxid.net. Таким чином ПАТ "Львівобленерго" почало втілювати свої попередження про повне відключення "Львівводоканалу" від енергопостачання. Причиною таких дій енергетика називають борг у 1,142 млн грн. за уже спожиту електроенергію. 

Наразі знеструмили тільки адмінбудівлю "Львівводоканалу". Це означає, що бухгалтерія та логістика водоканалу не працюватиме. 

Начальник відділу корпоративних зв'язків ПАТ "Львівобленерго" Галина Єлісеєнко пояснила, що адмінкорпус "Львівводоканалу" залишатиметься знеструмленим, допоки водоканал не погасить заборгованість. Чи будуть знеструмлювати насосні станції та інші об’єкти "Львівводоканалу" Єлісеєнко однозначно відповісти не змогла.

У свою чергу, прес-секретар "Львівводоканалу" Уляна Горбата повідомила, що така заборгованість виникла, бо держава не відшкодувала підприємству гроші за субсидії для мешканців міста, і підприємство не мало коштів, щоб розрахуватись із "Львівобленерго".

ЧИТАЙТЕ ЩЕ:

Сьогодні львів'яни можуть залишитися без води, а завтра - без послуг електротранспорту

Транспортне питання: обмеження щодо пільг частково зняли, тарифи відкоригують

Важливо знати: субсидію на оплату комунальних послуг зможуть отримати не всі

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах