Чому львів'яни можуть залишитись без води

фото з сайту atn.ua

фото з сайту atn.ua

Комуналка
16 лютого 2016 12:13

Водоканал досі не отримав понад дев’ять мільйонів гривень державних відшкодувань за пільги і субсидії споживачів, стільки ж він боргує за електрику перед обленерго.

"Через державні заборгованості львів’яни можуть залишитись без води", – повідомили  в прес-службі міської ради.

"Як проінформували у ЛМКП "Львівводоканал", досі комунальне підприємство не отримало понад дев’ять мільйонів гривень державних відшкодувань за пільги і субсидії споживачів. Натомість, тих таки дев’ять мільйонів гривень водоканал тепер боргує за електрику перед обленерго.

Директор "Львівводоканалу" Валентин Вольський розповів: "За минулий рік ми повністю розрахувалися з енергетиками, старих боргів не маємо. За січень нам нарахували понад 16 мільйонів гривень Частково з коштів, які нам надійшли від абонентів, ми здійснили оплату. Але більша частина суми має погашатися за рахунок пільг та субсидій, які надходять як відшкодування від держави. Ці кошти нам не надійшли, винила заборгованість. Відтак, є загроза, що енергетики можуть знову відключити насосні станції від електроенергії".

1 лютого за борги "Львівобленерго" відімкнуло від електропостачання насосну станцію "Будзень", без води залишився Городок і з пониженим тиском вода подавалася у Залізничний район у Львові".

Львів у новинах:

Якою буде погода у Львові на цьому тижні

У Львові не їздять трамваї 

В центрі Львова "Мерседес" зніс дерево та вилетів на тротуар (фото) 

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах