Одна з торгових мереж України повністю припиняє продавати вироблені в Росії товари

Фото: merchandising.com.ua

Фото: merchandising.com.ua

Суспільство
29 сiчня 2015 17:13

Вже з 1 лютого з полиць магазинів львівської мережі "Рукавичка" повністю зникнуть товари з Росії. Про це йдеться у повідомленні на сайті "Рукавички".

Таке рішення прийняло керівництво мережі магазинів.

– Керівництво компанії прийняло рішення заблокувати прийом товару з штрих-кодом агресора "46" та дало доручення працівникам щодо подальшого виявлення та вилучення торгових марок російського походження, замаскованих під товари з українським чи іноземним штрих-кодом, - йдеться у повідомленні.

У "Рукавичці" сподіваються, що покупці з розуміння віднесуться до такого рішення та додають, що заміна російських товарів на українські та європейські може гарно вплинути не лише на якість, а й на вартість.

– Передбачаючи майбутні виклики, інформуємо наших покупців, що виведення російських товарів з продажу – це принципова позиція керівництва мережі. Тому розраховуємо на вашу підтримку та співпрацю. Також просимо зрозуміти, що заміна російської продукції європейськими аналогами може вплинути не лише на якість, але й вартість товару. Та ці кошти вже не поповнюватимуть кишені тих, хто закуповує зброю проти українців, - пишуть на сайті "Рукавички".

У Львові працює 19 супермаркетів і гіпермаркет мережі "Рукавичка"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

У Львові багатодітна мати викинулась з 9-го поверху

Як облаштувати зупинку у своєму районі та куди звертатися

Прочитано про Львів: що пишуть і говорять про місто 29 січня

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах