Oysho, Mango, New Balance: які бренди прийдуть у Львів з відкриттям нового ТЦ

Новина - Події - Oysho, Mango, New Balance: які бренди прийдуть у Львів з відкриттям нового ТЦ

Новина - Події - Oysho, Mango, New Balance: які бренди прийдуть у Львів з відкриттям нового ТЦ

Події
02 липня 2015 16:38

У 2010-му King Cross Leopolis привів до Львова Zara, Reebok та Nike. "Закупи" з’ясовували, які відомі та не дуже бренди з’являться у Львові наприкінці літа, коли відкриють новий торгово-розважальний центр  Forum Lviv.

Oysho

oysho_madrid

Фото: islazul.com

Ще один бренд з портфелю Inditex. З 2001 року під торговою маркою Oysho випускають жіночу білизну, купальники, одяг для сну і занять спортом. У сезон розпродажів купальник тут можна придбати приблизно за 1000 гривень, бюстгальтер буде коштувати 400-500 гривень, а піжама – 400-900 гривень.

Timberland

Фото: retaildesignblog.net

Фото: retaildesignblog.net

Придбати собі пару "тімберлендів" у Львові можна було й раніше – в мережі "Інтертоп". Тепер шанувальники бренду, що прославився своїми жовтими черевиками, отримають цілий фірмовий магазин. В Україні торгову марку представляє MTI – один з найбільших місцевих торговців взуттям.

Історія Timberland починається у 1936 році, коли американський швець Натан Шварц купив свій перший пакет акцій The Abington Shoe Company. Справжнє визнання прийшло до Шварца у 1973-му, коли він випустив першу пару жовтих водонепроникних черевиків під назвою Timberland. Вони швидко стали популярними, а у 1978 році й саму компанію перейменували на The Timberland Company. Компанія відома своєю любов’ю до технологічних новинок та природи. Пару класичних "жовтих черевиків" на сайті Timberland можна придбати за $160-210, на сайті Інтертопу вони коштують вже 6000 гривень.

Mango

mango-store

Фото: retaildesignblog.net

Іспанський одяговий бренд, розрахований на жінок із середнім доходом, заснували у 1981 році в Барселоні брати Андіки. Крім жіночого, компанія Mango випускає й чоловічий та дитячий одяг.

Women`secret

Фото: www.yasmall.ae

Фото: www.yasmall.ae

Ще одна європейська марка білизни. Women`secret належить іспанському концерну Cortefiel Group, який також володіє марками Springfield, Pedro del Hierro, Fifty Factory, Antonio Miro Studio.

Бренд з’явився у 1993 році і незабаром став одним з лідерів на європейському ринку білизни. Набір товарів, які продають під маркою Women`secret стандартний – крім білизни є ще піжами, халати, нічні сорочки, купальники та аксесуари до них.

New Balance

Фото: checkmyshoes.blogspot.com

Фото: checkmyshoes.blogspot.com

New Balance є одним з найстаріших виробників взуття у Штатах – компанію заснували у 1906 році, а спеціалізувалась вона на виробництві ортопедичного взуття. Перше бігове взуття компанія розробила у 1938-му, у 70-х модель кросівок New Balance 320 стала найкращою серед бігових кросівок за версією журналу Runner’s World. Нині компанія входить до трійки найуспішніших брендів у США.

Магазин бренду вже працював у Львові – у центрі міста. Але кілька років тому його закрили.

Крім згаданих вище брендів, серед новачків ТРЦ Форум Львів – польська марка чоловічого одягу Pako Lorente, російські Love Republic та Befree, італійська Imperial Fashion та нібито німецький бренд одягу для чоловіків Vaismann, магазини якого розміщені лише на території України.

Детальніше читайте у повній версії матеріалу на сайті "На закупи".

 

brands-kk-fl

Нагадаємо: Будувати ТРЦ "Форум Львів" почали у 2013-му. Шопінґ-молл площею майже 70 тис кв.м. зводять на вулиці Під Дубом. Торговий центр матиме чотири поверхи: на першому розміститься підземний паркінг, два наступних поверхи торгові, останній поверх відведено під зону розваг із кінотеатром та ресторанами.

Львів у новинах: 

Порошенко завітав до Львова: де побуває президент

Львовом почали курсувати нічні маршрутки (фото, графік руху)

В яких умовах львів'янки народжують дітей: родові, палати (Фото)

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах