Міліція пов'язує вибухи у Львові з подіями в Мукачево

фото Варта 1

фото Варта 1

Події
14 липня 2015 12:32

Під час цих подій отримали поранення два дільничних інспектори, зокрема – жінка. Ступінь важкості поранень встановлюється. Міліція запевняє, що даватиме рішучу відсіч усім подібним злочинним проявам.  Про це йдеться у повідомленні на сайті МВС у Львівській області.

Сьогодні вранці пролунали два вибухи на дільничних пунктах міліції у м. Львів за адресами: вул. Юрія Липи, 45 та вул. Плугова, 8. На місцях події працюють слідчо-оперативні групи. На місці події знайдено запобіжна скоба від гранати РГД-5.

За попередніми даними, злочинцями були заміновані вхідні двері до дільничних пунктів. МВС пов'язує ці вибухи із подіями на Закарпатті, організованими з метою дестабілізації ситуації в країні.

Міліція Львівщини переведена на посилений режим несення служби та організовано вживає усіх заходів щодо пошуку зловмисників та стабілізації ситуації.

Міністерство внутрішніх справ звертається до всіх небайдужих громадян з проханням надати всю наявну інформацію про ці злочини, тому що в разі подальшої ескалації подібного насилля потерпілими, крім працівників міліції, можуть стати і цивільні особи, зокрема – жінки та діти.

У той же час міліція запевняє, що даватиме рішучу відсіч усім подібним злочинним проявам.

Львів у новинах:

Головному інспектору Львівської митниці дали 5 років за хабар 

Начальник міліції Львова прокоментував вибухи в місті 

У Львові пролунали вибухи: підірвалися двоє міліціонерів (фото; відео

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах