У Львові збирають книжки та журнали для психіатричної лікарні

Фото взято з сайту kulparkiv.org.ua

Фото взято з сайту kulparkiv.org.ua

Події
09 вересня 2015 13:24

Благодійний проект Шафа цього разу розгорне свою діяльність на Форумі видавці. Волонтери проекту збиратимуть книжки та журнали для пацієнтів Львівської обласної психіатричної лікарні. Про це повідомили організатори акції.

Комунальний заклад "Львівська обласна клінічна психіатрична лікарня"  є спеціалізованим стаціонаром нa 1450 лiжок, який нaдaє психiaтричну допомогу населенню  Львовa тa 15 районам області, a спецiaлiзовaнi види психiaтричної допомоги - населенню всієї області.

Історія лікарні починає свій відлік ще із 19 століття. У Львові заклад знаходиться за адресою вулиця Кульпарківська, 95.

Переважно усі місця в лікарні є заповненими. Лікування проходять особи різного віку, з них як чоловіки, так і жінки.

Лікарня потребує поповнення своєї бібліотеки різними книгами та журналами. Щоби зайняти себе чимось, окрім процедур, пацієнти лікарні мають можливість відвідувати їхню бібліотеку у вільний час. Нині вона не багата на великий  асортимент книг. Потрібна література такої тематики: історичні романи, фентезі, детективи, жіночі романи. Для дитячого відділу дуже потрібно: розмальовки, папір (навіть може бути використаний з одного боку, оскільки в лікарні з дітьми багато малюють) та казки. Журнали можуть слугувати як для читання, так і для створення колажів у межах арт-терапії.

Не потрібно приносити книг еротичного змісту і дуже жорстоких – у яких наявні історії про кров і насильство, також про те, що стосується СРСР та ВВВ.

Якщо у  Вас є книги, які Ви перечитали безліч разів, які припадають пилом на полицях, які Ви вже не читаєте, але шкода викинути, які б Ви просто хотіли пожертвувати, і якщо Ви відповіли хоча б на одне запитання "так", то тоді долучайтесь до благодійного проекту "Шафа"!

Куди приносити

XXІІ Форум видавців, Львівський палац мистецтв (намет №109).

Коли

09.09. – 12.09 з 9:00 по 19:30  та  13.09. з 9:00 по 17:00.

Додамо, що минулої акції благодійний проект "Шафа" збирав одяг для безхатченків, пацієнтів психлікарні та для дітей сиріт.

Джерело: galinfo.com.ua

Львів у новинах:

Дівчина здивувала Інстаграм світлинами львівських під’їздів 

Неподалік від Форуму видавців у Львові затримали озброєного чоловіка 

Сьогодні перехрестя проспекту Свободи відкрили для руху 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах