У Львові частину Проспекту Свободи відкрили для проїзду

фото з сайту zik.ua

фото з сайту zik.ua

Події
12 жовтня 2015 11:02

Першу ділянку проспекту Свободи на відрізку від вулиці Гнатюка до вулиці Коперника відкрили для проїзду автівок. Повністю ж відновити рух проспектом обіцяють до середини жовтня.

Як розповів Tvoemisto.tv начальник відділу капітального ремонту управління інженерного господарства Роман Заріцький  нині треба трохи часу, щоб все набрало необхідної будівельної міцності: "Увесь проспект для проїзду плануємо відкрити до середини жовтня. Залишаться лише роботи на тротуарах, над опорами для освітлення, але рух має бути відновлено до середини жовтня". Раніше планували запустити транспорт проспектом Свободи 1 жовтня.

Нагадаємо 1-го жовтня сесія міськради погодила зміни до переліку об’єктів, видатки на які цьогоріч проводитимуть за рахунок коштів бюджету розвитку міського бюджету Львова. Текстом ухвали додали 556 тисяч грн на реконструкцію проспекту Свободи. Начальник відділу капітального ремонту управління інженерного господарства розповів, що кошти виділили під реалізацію договору у повному обсязі. Бо до сьогодні у бюджеті міста грошей не вистачало. Загалом на роботи реконструкції проспекту Свободи у Львові виділили 12 мільйонів 359 тисяч грн.

Львів у новинах:

У Львові випав перший сніг (фото) 

Як укладають бруківку на проспекті Свободи у Львові (фото) 

На Личаківському кладовищі відреставрують каплицю Кісельків 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах