Російський письменник оселився у Львові на парковці, сподіваючись отримати українське громадянство (відео)

Новина - Події - Російський письменник оселився у Львові на парковці, сподіваючись отримати українське громадянство (відео)

Новина - Події - Російський письменник оселився у Львові на парковці, сподіваючись отримати українське громадянство (відео)

Події
19 жовтня 2015 17:12

Дивний виклик отримали патрульні поліцейські у Львові. На стоянці біля торговельного центру місцеві мешканці помітили авто з російськими номерами, яке стояло там декілька днів. Прибувши на виклик, поліцейські виявили в машині чоловіка.

Російський письменник Геннадій Ісаєв вже близько двох місяців живе зі своєю собакою в автомобілі в одному з мікрорайонів Львова. До Росіі письменник повертатись не збирається, адже його там переслідують за ідеологію. Про це він розповів у коментарі кореспонденту УНН.

“Я поїхав від Путіна, мене не влаштовує його братовбивча політика. Владі не подобались мої вірші, тому вони мене переслідували. Я писав вірші проти комунізму”, – відзначив Г.Ісаєв.

Львів’яни, які проживають неподалік, сьогодні,19 жовтня,  викликали патрульних поліцейських, щоб вони перевірили документи цього росіянина.

“Ми отримали виклик від мешканців цього мікрорайону. Приїхали сюди, перевірили документи цього чоловіка. Проблем із документами в нього немає. Наразі він має право тут перебувати, адже він нічого не порушує. Але ми шукаємо йому місце для прожиття, поки безуспішно”, – розповів патрульний поліцейський Роман Міхарський.

За його словами, вже знайшли будинок, де міг би жити цей чоловік, але він відмовився туди їхати, бо будинок цей за Львовом.

Вже 28 жовтня у російського письменника завершується термін перебування в Україні. Г.Ісаєв сподівається, що йому нададуть українське громадянство, і він зможе залишитися.

Львів у новинах:

Автори мапи, на якій Львів приєднали до Польщі, пояснили свою позицію

"Як у гінеколога на прийомі": пасажири розкритикували новий потяг Львів - Чернівці

Чемпіонат бодібілдінгу, фітнесу та бікіні у Львові: як це було (фото) 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах