"Самопоміч" оприлюднила дані паралельного підрахунку: Садовий отримує 50,88%

Новина - Події - "Самопоміч" оприлюднила  дані паралельного підрахунку: Садовий отримує 50,88%

Новина - Події - "Самопоміч" оприлюднила дані паралельного підрахунку: Садовий отримує 50,88%

Події
27 жовтня 2015 09:49

Виборчий штаб "Самопомочі" опублікував дані паралельного підрахунку голосів, з яких випливає, що Андрій Садовий отримав на виборах понад 50% голосів виборців і другого туру виборів не буде.

У повідомленні "Самомочі" наголошується, що дані паралельного підрахунку голосів грунтуються на протоколах виборчих комісій з мокрими печатками.

"Відповідно до 93,16% опрацьованих протоколів на виборах мера Львова перемагає Андрія Садовий з результатом 50,88%, - йдеться у повідомленні "Самопомочі", опублікованому у Facebook у понеділок ввечері. - Другим фінішував представник ВО "Свобода" Руслан Кошулинський – 12,62%. Наступні позиції здобули Володимир Гірняк (Громадянська позиція) – 11,37%, Дмитро Добродомов (Народний контроль) – 11%, Оксана Юринець (БПП "Солідарність") – 4,49%, Ігор Зінкевич (УКРОП) – 3,44%, Ігор Васюник (самовисуванець) – 3,27%".

За даними паралельного підрахунку голосів до Львівської міськради проходять сім партій - "Самопоміч" (31,92%), БПП "Солідарність" (12,59%), ВО "Свобода" (9,96%), "Громадянська позиція" (9,35%), "Народний контроль" (7,59%), УКРОП (5,86%) та Українська галицька партія (5,77%).

Нагадаємо, за даними двох екзит-полів, оприлюднених після закриття виборчих дільниць у неділю ввечері, Андрій Садовий отримав менше 50% голосів виборців. Згідно з новим законом про місцеві вибори, у такому випадку у містах з населенням понад 90 тис. проводиться другий тур виборів. 

ВО "Свобода" називає маніпуляцією заяву штабу Андрія Садового про перемогу на виборах мера Львова у першому турі.

Про це повідомила прес-служба ВО "Свобода".

"Завтра у Львові відбудеться прес-конференція місцевої "Свободи" щодо маніпуляцій Садового, де продемонструємо протоколи з мокрими печатками", - йдеться в повідомленні.

Ще про вибори 2015 у Львові

Нові мери Львівщини: хто перемагає

Вибори-2015 у Львові: хроніка подій, екзитполи

Екзит-пол Шустера по Львову: стало відомо скільки набрали кандидати на посаду мера (відео)

За підрахунками голосів до Львівської обласної ради можна стежити в онлайн режимі

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах