У Львові жінка спровокувала сварку між перехожими та поліцією

Новина - Події - У Львові жінка спровокувала сварку між перехожими та поліцією

Новина - Події - У Львові жінка спровокувала сварку між перехожими та поліцією

Події
10 листопада 2015 15:03

Справжнісінький скандал розгорівся на вулиці Січових Стрільців 10 листопада. Наряд поліції приїхав забрати автомобіль, який стояв на пішохідному переході. Цьому завадила водій, яка, власне, припаркувалася у невідповідному місці. Вона загородила собою проїзд евакуатору. Про це з місця події повідомляє 032.ua.

На вулиці Січових Стрільців під'їхав евакуатор, аби звільнити пішохідний перехід від автомобіля. Тільки поліцейські взялися за роботу, вибігла водій-порушниця. Жінка, загородивши собою проїзд транспорту, вимагала повернути їй автомобіль.

"Не забирайте автомобіль на штраф-майданчик. Я є його власницею", – гукала жінка.

Поліцейські взялися вивантажувати автомобіль з евакуатора. Це не сподобалося перехожим. Вони не зрозуміли, чому поліцейські пішли на повідку у порушниці. Через це виникла сварка.

"Ми не маємо права у присутності водія забирати автомобіль. Зрозумійте, що вона отримала квитанція про оплату. Зараз ще випишемо штраф вартістю 255 гривень. Жінка понесе відповідне покарання", – пояснив поліцейський пан Андрій.

Однак натовп не зважав на слова поліцейських. Емоції настільки зашкалювали, що старший чоловік штовхнув хлопця у формі. Поліцейський спробував затягти пенсіонера до машини, однак на його захист стали перехожі. Поліція вирішила не карати чоловіка, зробивши йому лише попередження.

У центрі Львова водій-порушниця спричинила скандал між перехожими та поліцією (ФОТО+ВІДЕО) (фото) - фото 1unnamed (1)unnamed (2)unnamed (3)unnamed (4)

Львів у новинах: 

Рух транспорту в центрі Львова чекають радикальні зміни: перелік 

Як ремонтують дорогу Львів- Радехів-Луцьк (фото) 

Цього тижня у Львові влаштують "розумні вихідні": локації, програма 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах