З рахунком 2:0 Словенія "капітулювала" у Львові

фото з сайту football24.ua

фото з сайту football24.ua

Події
15 листопада 2015 08:19

 

Підопічні Михайла Фоменка зробили надважливий перший крок для здобуття путівки на європейську першість у Франції наступного року.

Про це повідомляє 032.ua.

Напередодні, багато експертів та вболівальників згадували поєдинок між цими командами 16 річної давнини, який завершився не на нашу користь. Однак, наразі дуже важиво зробити правильні висновки із плей-офф минулорічного, коли наша збірна у першому домашньому поєдинку несподівано для багатьох перемогла Францію. Що було у матчі відповіді за деілька днів, пам'ятають усі.

Підопічні Михайла Фоменка прекрасно зіграли у першому таймі, залишивши суперника практично без м'яча та постійно загрожували воротам словенців. Відкрити  ж рахунок вдалося лідеру збірної - Андрію Ярмоленку. 

У другій половині зустрічі синьо-жовті грали за результатом. Зрозуміло, що словенцям необхідно було забити гол на виїзді, а українцям навпаки, вберегти власні ворота у домашньому поєдинку. І на 54 хвилині господарі поля вдруге змусили капітулювати гостей: Артем Федецький увірвася до штрафної на правому фланзі та виконав блискучу передачу на Євгена Селезньова - 2:0!

Втім, незважаючи на те, що Словенія майже не загрожували воротам Андія П'ятова, на виїзді нас чекає надзвичайно тяжкий поєдинок. Відступати супернику вже нікуди, а от українцям необхідно буде впоратися з емоціями.

Львів у новинах:

У неділю, 15 листопада, другий тур виборів мера Львова: як стати електронним спостерігачем

Коли у Львові буде різдвяний ярмарок у цьому році

На площі Ринок у Львові знову запрацює ковзанка

 

 

 

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах