Стало відомо, наскільки продовжили карантин у Львові

фото з сайту nv.ua

фото з сайту nv.ua

Події
02 лютого 2016 11:22

У загальноосвітніх навчальних закладах Львова карантин, у зв'язку з епідемією грипу, продовжили до кінця цього тижня. Про це розповіли у прес-службі Львівської міської ради.

Нагадаємо, що з 27 січня львівські школярі пішли на вимушені канікули.

За підсумками моніторингу з 25-31 січня 2016 року в області спостерігається стрімке збільшення кількості хворих на гострі респіраторні вірусні інфекції, а саме захворіло – 32 557 осіб, з них 16 788 дітей до 17 років та 27 вагітних. Інтенсивний показник на 10 тис. населення склав 130,5 при епідпорозі 87,1.  Перевищення  епідпорогу у Львівській області становить 49,8%.

Як розповіла Tvoemisto.tv головний позаштатний епідеміолог департаменту охорони здоров’я ЛОДА Наталя Тімко, ситуація у місті залишається напруженою. За попередній тиждень у Львові захворіло 9,5 тисяч дітей, що фактично на 3 тисячі більше, ніж минулого. Тому ми не можемо говорити про зменшення кількості хворих серед дитячого населення", - розповідає Наталя Тімко.

На Львівщині вже зареєстровано 9 лабораторно підтверджених летальних випадків від грипу  А (Н1). Всі зафіксовані летальні випадки були виявлені в осіб старших 40 років з супутніми хронічними захворюваннями:  5- місто Львів, 1- м. Червоноград, 1 – м. Борислав, 1 – Сколівський     район, 1 – Городоцький район. Вірусологічною лабораторією ДУ "Львівський обласний лабораторний центр" виявлено вірус грипу  А (Н1) від 61 особи, від 1 особи – вірус гриппу В.

Львів у новинах:

Симптоми, ризики, поради лікарів: корисна інфографіка про грип у Львові

У Львові збільшилась кількість померлих від грипу 

Де у Львові можна здати аналіз на свинячий грип 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах