У Львові екс-кандидат в депутати побив поліцейського

фото:  патрульна поліція Львова

фото: патрульна поліція Львова

Події
09 березня 2016 09:34

Екс-кандидата в депутати очікує кримінальна відповідальність за побої нанесені поліцейському.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомила патрульна поліція Львова.

"По вул.Студентській патрульні виявили автомобіль Range Rover, який перебував в орієнтуванні. На вимогу працівників поліції зупинитись та на ввімкненні проблискові маячки  водій не реагував. Автомобіль вдалося зупинити на вул. Мучній 30, де водій не погоджувався виходити з позашляховика, однак завдяки наполегливості поліцейських він все ж вийшов з авто.Також чоловік відмовлявся пред'являти будь-які документи, мовляв, надасть їх виключно в Личаківському ВП. Прибувши у відділ поліції, водій і там не хотів пред'являти жодних докуметів.

Завдяки кмітливості поліцейських, особу вдалося встановити, ним виявився львів'янин 1973 р. н., який в 2015 році балотувався у Львівську міську раду.Водій перебував в стані алкогольного сп'яніння і від проходження медичного огляду на стан алкогольного сп'яніння відмовився. У висновку на даного громадянина складено два адмінпротоколи за ст.130 ч.1 (Керування в стані сп'яніння) та ст.185 ( Злісна непокора законному розпорядженню)КУпАП,а також винесено дві постанови за ст.126 (Відсутність відповідних документів на право керування ТЗ та ст.122-2 (Невиконання водіями вимог про зупинку).
Під час оформлення даних адмінматеріалів він спробував зіпсувати протокол про керування в стані алкогольного сп'яніння. Погрожував звільненням. Тоді чоловік здійснив напад на одного з працівників поліції, завдавши декілька ударів в плече та в голову. Поліцейський зняв побої в медзакладі.

Тепер чоловіка очікує відповідальність ст. 345 ч. 2 ККУ ( Умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу чи його близьким родичам побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків) та ст. 342 ККУ (Опір представникові влади, працівникові правоохоронного органу)."

У Львові екс-кандидат в депутати побив  поліцейського фото

У Львові екс-кандидат в депутати побив  поліцейського фото 1Львів у новинах:

На Львівщині авто в’їхало в бетон: травмовані четверо дорослих та дитина

У Львові затримали студента-гвалтівника

На Львівщині син вбив свого батька

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах