Львівський підліток зняв на відео своє самогубство

фото з сайту 032.ua

фото з сайту 032.ua

Події
11 травня 2016 09:55

11травня, на оперативну лінію "102" надійшло повідомлення від диспетчера  станції "Львів" про те, що на залізничній станції "Підзамче", близько 03.00,  машиніст пасажирського поїзда "Київ – Івано-Франківськ" застосував екстрене гальмування , через те, що на колії перебувала людина. Уникнути наїзду не вдалося.

Виїздом на місце події слідчо-оперативної групи встановлено, що загиблим є  15-річний житель Львова. Хлопець вночі прийшов до залізничної колії і залишив на відео повідомлення, що він хоче добровільно піти з життя.

"Маючи намір покінчити життя самогубством,  хлопець  поклав голову на рейки залишивши увімкненим відео, яке зняло трагічну загибель. Всі обставини події розслідуються, перевіряються причини, які могли спонукати юнака до самогубства", – розповів начальник Шевченківського відділу поліції підполковник поліції Роман Дзюдзь.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 120 ККУкраїни (Доведення особи до самогубства або до замаху на самогубство, що є наслідком жорстокого з нею поводження, шантажу, примусу до протиправних дій або систематичного приниження її людської гідності,- карається обмеженням волі на строк до трьох років або позбавленням волі на той самий строк).

Джерело: portal.lviv.ua

Львів у новинах:

На Львівщині під час отримання хабара затримали двох майорів і підполковника (фото)

Уряд обіцяє переглянути "інфарктні" ціни на газ

Львів’янам пропонують безкоштовно обстежити репродуктивне здоров’я

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах