Останні слова підлітка зі Львова, який покінчив життя самогубством показали на відео

фото: соціальні мережі

фото: соціальні мережі

Події
12 травня 2016 14:30

15-річний львів'янин Анатолій Панікарських пішов з життя, холоднокровно записавши свою смерть на відео. Перед смертю хлопець попрощався з усіма, поклав голову на рейки, дочекався поїзда і залишив жахливе відео власної смерті.

Нагадаємо, Стали відомі подробиці самогубства підлітка у Львові (фото, відео)

" Два синіх, всюди синій,- побачивши поїзд, що наближається, - сказав Анатолій. - Це буде означати, що я тут закінчую.- Па-па всім. Це вже серйозно. Я всіх дуже сильно люблю. Вибачайте, що так роблю, але по-іншому не можу", - сказав він, записуючи останні "відеокадри" свого життя.

Машиніст пасажирського потягу "Київ – Івано-Франківськ", побачивши на колії людину, почав гальмувати, але уникнути наїзду не вдалося.

Толік був з благополучної сім'ї, жив з матір'ю і вітчимом, з батьком теж підтримував зв'язок.  Про нього піклувались батьки. А тиждень тому він знайшов своє кохання. Чому юнак покінчив життя самогубством у поліції поки що не знають. 

9 травня, після сварки з матір'ю, юнак пішов з дому і жив увесь цей час у свого товариша Любомира. Проте вже 10 травня, за словами Наталі Руденко, заступника начальника слідчого відділу Шевченківського ВП ГУНП у Львівській області його місцезнаходження було встановлено і хлопця доставили додому. Незважаючи на це, хлопець, знову зібрав речі і повернувся  до товариша, де й  жив  до самогубства.

Як розповів товариш загиблого Любомир, у Анатолія й справді були думки про самогубство, але він всіляко його відговорював від такого вчинку. 

- Я не розумію,- говорить Любомир, - але мама звинувачувала його в тому, що він приходить додому з "засосами" і це ніби було головною причиною їх сварок. Я цього не розумію взагалі.

Місце звести порахунки з життям хлопець вибрав неподалік від дому друга. Але чомусь не захотів поговорити про це з ним, напередодні трагедії. Чому? Любомир не знає. Тим більше, що у Толіка, за словами Любомира, перед тим був абсолютно нормальний настрій, він навіть писав комусь SMS, що буде в школі і виглядав абсолютно життєрадісним.

Микола Мащишин, начальник вокзалу підстанції "Підзамче":

- Це були жахливі кадри. Я ще такого не бачив. Тут лежало тіло, бачите там кров... А там- рюкзак, телефон, зарядний пристрій до телефона і фотоапарата... 

Чи був це свідомий крок чи хлопчину довели до самогубства, зараз буде вирішувати поліція, яка займається розслідуванням цього випадку.

Львів у новинах:

У Львові троє підлітків врятували жінку від самогубства

Увага, розшук: на Львівщині зникла жінка (фото)

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах