Львовом проїхали сотні велосипедистів: як це було (фото)

Новина - Події - Львовом проїхали сотні велосипедистів: як це було (фото)

Новина - Події - Львовом проїхали сотні велосипедистів: як це було (фото)

Події
23 травня 2016 10:51

22 травня у Львові кілька сотень велосипедистів взяли участь велопробігу, присвяченому Всеукраїнському Велодню.

Як повідомляє "Вголос", захід розрахований на учасників усіх вікових категорій та будь-якого рівня фізичної підготовки, тож серед учасників були як люди похилого віку, так і молодь, і молоді батьки з дітьми.

Загальна протяжність маршруту склала 12 км. Учасники стартували від площі перед Оперним театром, звідки проїхали через проспект Свободи – вул. Академіка Гнатюка – вул. Листопадового Чину – вул. Митрополита Андрея – вул. Героїв УПА – вул. Копистинського – вул. Любінська – вул. Виговського – вул. Володимира Великого – вул. Княгині Ольги – вул. Академіка Сахарова – вул. Коперника і фінішували на вул. Університетській на площі перед пам’ятником Іванові Франку.

Впродовж усього маршруту велосипедистів супроводжували поліцейські, волонтери і лікарі.

По завершенню велопробігу для учасників підготували розважальну конкурсну програму й дискусію на велосипедну тематику за участю експертів.

Нагадаємо, аналогічні заходи відбулися у багатьох українських містах: Києві, Дніпропетровську, Харкові, Рівному, Запоріжжі, Житомирі, Луцьку, Миколаєві. Головна ідея акції – покращити якість життя у містах шляхом звільнення вулиць великих міст від шкідливих викидів та заторів завдяки збільшенню частки пересування на велосипедах.

Львовом проїхали сотні велосипедистів: як це було (фото) фотоЛьвовом проїхали сотні велосипедистів: як це було (фото) фото 1

Львів у новинах:

Як у Львові відзначили Свято Героїв: фоторепортаж

У Львові центром міста гуляв голий чоловік (фото)

Вщент: у Львові п’яний водій врізався у стовп

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах