На Львівщині звільнили трьох поліцейських-хабарників

фото з сайту nday.te.ua

фото з сайту nday.te.ua

Події
21 червня 2016 15:44

Працівники прокуратури проводять досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за фактом одержання неправомірної вигоди

Під час службового розслідування встановлено, що у травні троє працівників Стрийського відділу поліції вимагали й отримали у місцевого мешканця неправомірну вигоду в сумі чотириста доларів США за непритягнення його до кримінальної відповідальності за крадіжку.

За підсумками службового розслідування на вказаних працівників накладено стягнення – звільнення з органів внутрішніх справ, – повідомили у відділі комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області.

Працівники прокуратури проводять досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за ч.3 ст.368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України. Санкція статті передбачає покарання – штраф або позбавлення волі на строк від трьох до шести років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Читайте ще новини Львова:

Арена Львів стала жертвою "телефонного терориста

Мер Львова розповів, чи вплине на тариф вивіз сміття до Києва

У Львові вулицями розгулював голий чоловік

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах