"Вщент": під Львовом розбилася BMW, водій загинув, пасажири в лікарні (оновлено)

Новина - Події - "Вщент": під Львовом розбилася BMW, водій загинув, пасажири в лікарні (оновлено)

Новина - Події - "Вщент": під Львовом розбилася BMW, водій загинув, пасажири в лікарні (оновлено)

Події
26 червня 2016 11:09

У селі Малахів під Львовом "BMW" потрапила у ДТП: водій загинув, двоє постраждалих. Про це повідомили у Патрульній поліції Львова.

Водія авто госпіталізували внаслідок ДТП, але у лікарні він помер.

Пасажира іномарки госпіталізували з травмами. Ще один пасажир відбувся подряпинами.

"Вщент": під Львовом розбилася BMW, водій загинув, пасажири в лікарні (оновлено) фото"Вщент": під Львовом розбилася BMW, водій загинув, пасажири в лікарні (оновлено) фото 1"Вщент": під Львовом розбилася BMW, водій загинув, пасажири в лікарні (оновлено) фото 2"Вщент": під Львовом розбилася BMW, водій загинув, пасажири в лікарні (оновлено) фото 3"Вщент": під Львовом розбилася BMW, водій загинув, пасажири в лікарні (оновлено) фото 4

Тим часом, на трасі Київ-Чоп, у Бродівському районі, під час оформлення дорожньо-транспортної пригоди за участю автомобіля ВАЗ 2108 та підводи, водій вантажівки ДАФ врізався у патрульний автомобіль та травмував правоохоронців.

Про це повідомив відділ комунікації Національної поліції у Львівській області.

26 червня опівночі на трасі Київ-Чоп у селі Ясенів Бродівського району сталась ДТП. На місці події працював екіпаж поліцейських взводу обслуговування доріг державного значення, слідчо-оперативна група та група реагування патрульної поліції Бродівського відділення поліції. Як встановили правоохоронці, внаслідок зіткнення автомобіля ВАЗ 2108 з підводою були травмовані п’ятеро осіб: водій підводи та двоє дітей, віком 13 та 9 років. Також постраждали водій та пасажирка "вісімки". Усіх постраждалих госпіталізували у Бродівській районній лікарні.

Місце зіткнення було позначене спеціальними конусами, також поліцейські встановили знак "Увага, ДТП". Окрім того, з обох сторін від місця зіткнення стояли патрульні автомобілі "Рено Кенго" та "Тойота Пріус" з увімкненими проблисковими маячками.

 Під час оформлення ДТП, о 01:20, водій вантажівки ДАФ зіштовхнувя з патрульним автомобілем "Тойота Пріус", внаслідок чого були травмовані четверо поліцейських. Троє постраждалих отримали медичну допомогу у Бродівський районній лікарні, ще один – у Львові.

 За цими фактами відкриті кримінальні провадження. Проводиться досудове розслідування.

Читайте ще новини Львова:

На Львівщині на очах у бабусі загинула трирічна дитина

У Львові маршрутка врізалась в авто: машина згоріла дотла

У Львові посеред вулиці утворилося провалля 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах