У Львові 12 людей потрапило до лікарні після святкувань у кафе

фото з сайту ehow.com.ua

фото з сайту ehow.com.ua

Події
07 липня 2016 13:12

Як повідомили в Львівському обласному центрі екстреної медицини та медицини катастроф, 6 липня о 09:30 год. зафіксовано групове захворювання, що проявляється симптомами гострої кишкової інфекції. Загалом госпіталізовано 12 осіб. Про це інформують у прес-службі міськради.

Нагадаємо,У Львові знову масове отруєння людей

Виникло отруєння після святкування хрестин, що відбулось у понеділок, 4 липня в кафе "Імперія".

Станом на 19:00 год. 6 липня у інфекційне відділення  Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні госпіталізовано 12 осіб, із них 1 дитина, з діагнозом – гостра кишкова інфекція. Пацієнти госпіталізовані в інфекційне відділення в стані середньої важкості.

Для постраждалих проводять повний комплекс лікувально-діагностичних заходів, відповідно до протоколів МОЗ України. Налагоджене взаємоінформування між КЗ ЛОР "Львівським обласним центром екстреної медичної допомоги та медицини катастроф", спеціалістами Львівської обласної клінічної лікарні та відповідальними особами Львівського обласного лабораторного центру Держсанепідслужби України у Львівській області.  У вогнищі інфекції проводиться епідрозслідування.

Причина можливого отруєння з'ясовується.

Як інформує Держсанепідемслужба України у Львівській області,  спільними симптомами захворювання є  підвищення температури тіла 38-39С, блювота, пронос, явища загальної інтоксикації. При опитуванні госпіталізованих осіб в стаціонарі встановлено, що  хворі вживали  язик заливний, рибу фаршировану, шашлик із свинини, м’ясну нарізку, кавун, суші.

Потерпілим пацієнтам в стаціонарних умовах проводиться повний комплекс клініко-лабораторних обстежень, надається необхідний об’єм медичної допомоги відповідно до клінічних протоколів.  

 Директором ДУ "Львівський обласний лабораторний центр ДСЕС України" видано наказ, яким затверджено склад комісії та план-заходів  з локалізації та ліквідації спалаху гострої кишкової інфекції. 

Силами працівників відокремлених структурних підрозділів ДУ "ЛОЛЦ ДСЕС України" задіяних у спалаху з метою локалізації та ліквідації спалаху проводяться протиепідемічні та дезінфекційні  заходи, як на об’єкті, так і в домашніх осередках.

Читайте ще новини Львова:

Стало відомо коли з'явиться гаряча вода у 88 будинках Львова

Стало відомо які львівські перехрестя найзабрудненіші

У львівському парку відкрили мотузковий парк для дітей і дорослих

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах