Шлюб за добу: першими скористаються ним львів'яни і кияни

фото: соціальні мережі

фото: соціальні мережі

Події
28 липня 2016 17:36

Вже незабаром стартує пілотний проект "Шлюб за добу", повідомляє міністр юстиції Павло Петренко на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, ця нова послуга від Мін’юсту надає можливість зареєструвати шлюб швидко і зручно, без попередньої реєстрації і відвідувань відділів РАЦСу.

"Насамперед, це питання є актуальним у прифронтових зонах. Також сервісом можна буде скористуватися у великих туристичних містах України. Вже на цьому тижні послуга почне працювати у Сєвєродонецьку і Одесі. Ми оголошуємо конкурс і запрошуємо взяти в ньому участь і стати першопроходцями новаційної послуги Мін’юсту всі закохані пари, які вирішили зареєструвати свої відносини і створити сім’ю. Для участі у конкурсі надсилайте історії свого кохання і фото на скриньку shlubzadobu@gmail.com", – написав Павло Петренко.

Шлюб за добу: першими  скористаються ним львів'яни і кияни фотоІсторії будуть опубліковані на сторінці проекту.

"Пари-переможці конкурсу зможуть першими в Україні "по-новому" зареєструвати свої відносини в наступних містах-учасниках проекту – Києві і Львові, – у перший день запуску сервісу: 14.08 – Київ, 19.08 – Львів
Буду радий особисто привітати переможців конкурсу зі створенням сім’ї на урочистій церемонії. Приєднуйтесь, друзі! Скажіть ТАК! першими", – зазначив міністр юстиції.

Читайте ще новини Львова:

У Львові можна буде одружитися за добу 

"Шукаю квартиранта до 65 кг": вимоги львівських орендодавців

"У Європу за 400 гривень": Wizz Air влаштував розпродаж квитків

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах