Біля Львова відкрився великий пляжний комплекс: відгуки львів'ян

Новина - Події - Біля Львова відкрився великий пляжний комплекс: відгуки львів'ян

Новина - Події - Біля Львова відкрився великий пляжний комплекс: відгуки львів'ян

Події
29 липня 2016 16:06

На теріторії парк-готелю "Давній Град", що знаходиться у зеленій зоні  в 10 хвилинах їзди від Львова, нещодавно відкрився великий пляжний комплекс Rumbambar. VG Львів дізнався, чим розважають відвідувачів у новому аква-центрі та що кажуть самі львів'яни про заклад.

У цьому аквацентрі дорослі зможуть поплавати у великому басейні розміром 25х20 метрів та глибиною 1.4 метри, з вбудованою в воді 25-метровою барною стійкою. Басейн розрахований на одночасне перебування у воді більше сотні людей.

Для дітей віком до 12 років у комплексі є окремий басейн розміром 26х17 метрів та глибиною півметра. Родзинкою цього басейну є надувний круг-гірка (wet bubble), водоспади та інші аква-розваги. А для зовсім маленьких відвідувачів  передбачений "басейн-ясла" розміром 12х8 метрів та безпечною глибиною в 20 сантиметрів, викладений кольоровою мозаїкою.

Басейни оточує велика територія: тут є шезлонги, бунгало, віп-тераси, а також зелена зона для засмаги. Неподалік від аквазони працює фаст-фуд корт.

У літні будні комплекс працює з 8.00 до 20.00, а щосуботи тут влаштовують нічні вечірки за участі діджеїв.

Скільки ж коштує такий відпочинок? Вхідні квитки у "Румбамбарі" розділили на цінові сегменти від економу до люксу. Одже, за 100 гривень у будні та 150 у вихідні на вході вам видадуть килимок та рушник, також ви зможете  розміститися на газоні з тіньовими тентами ну і, звичайно, користуватися басейнами. За 150/200 гривень цей перелік буде доповлнений шезлонгом, міні-столиком на двох та парасолькою. Квиток за 300/400 гривень дає можливість користуватися також м’яким пуфом. А віп-квиток за 600/800 гривень відкриває доступ до альтанок з обслуговуванням.

А ось, що кажуть про комплекс самі львів’яни:

"На території комплексу є 3 басейни ( один зовсім не глибокий для маленьких діток, другий глибиною приблизно 50 см і там є надувна гірка посеред самого басейну, третій басейн глибиною приблизно 1.50м). Все чисто та доглянуто. На території можна поїсти, бачила піци та бургери, їжа за окрему плату. Ціни адекватні: в будні дні вартість в зелену зону (надається килимок, є можливість лежати під парасолями) 100 грн в будні дні, в святкові та вихідні 150; в рожеву зону (надається рушник, шезлонг та парасоля) в будні 150 грн, у вихідні та святкові дні 200 грн. Є ще біла зона та тераса. Враження: тільки попадаєш на територію комплексу, відчуваєш себе на курорті. Відпочинок дуже сподобався!" - пише Уляна Божик.

"Була там на відкритті, організовано було жахливо!!! Їжа непогана, смачна піца ?? напої як всюди. А щодо самого комплексу взагальному- то гарно все є продумано, - пише в мережі Юлія Матковська.

"Приїхали туди в неділю в 2 годині, то поїхали звідти, бо охорона сказала, що максимальна кількість відпочиваючих 1000 осіб, а вони буцім то вже пропустили 2000.. Думали домовитись, але марно. Отож навіть не зрозуміли класно там чи ні, з вигляду ніби непогано, але мені здається в Кавальєрі краще", - каже Victoriya Chuzhba.

"Вчора тільки був, людей було ну дуже багато, що твориться на вихідних можу собі тільки уявити", - поділився Роман Жахов.

"Я там проїжаю то дуже багато людей і дуже класно на вигляд, - говорить МирославаШах

Читайте також: Готелі з басейнами в Карпатах: фото, ціни 2016 (частина друга)

Готелі з басейнами в Карпатах: фото, ціни 2016 (частина перша)

Де можна відпочити і поплавати поблизу від ЛьвоваБіля Львова відкрився великий пляжний комплекс: відгуки львів'ян фото

Біля Львова відкрився великий пляжний комплекс: відгуки львів'ян фото 1

 

Біля Львова відкрився великий пляжний комплекс: відгуки львів'ян фото 2Біля Львова відкрився великий пляжний комплекс: відгуки львів'ян фото 3Біля Львова відкрився великий пляжний комплекс: відгуки львів'ян фото 4Біля Львова відкрився великий пляжний комплекс: відгуки львів'ян фото 5Біля Львова відкрився великий пляжний комплекс: відгуки львів'ян фото 6

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах