Вирок: львів'янка відсудила у комунальників 7 тисяч гривень за поламану руку

Новина - Події - Вирок: львів'янка відсудила у комунальників 7 тисяч гривень за поламану руку

Новина - Події - Вирок: львів'янка відсудила у комунальників 7 тисяч гривень за поламану руку

Події
11 грудня 2016 16:05

Львів'янка відсудила у комунального підприємства "Навколо базару" моральну компенсацію за перелом руки, отриманий через неприбрану прибудинкову територію.

Як йдеться у рішенні Франківського районного суду Львова, жінка зламала руку у лютому 2016 року, коли, повертаючись додому, зачепилася за бетонну брилу, яка закривала каналізаційний люк. Компенсаію за травму їй вдалося відсудити лише у грудні.

"Єдиною змогою потрапити до входу в будинок є вузька доріжка під будинком. На цій доріжці була бетонна споруда, з якої стирчала арматура. Йдучи додому жінка зачепилась за арматуру, впала і отримала травму. Через декілька днів після її звернень щодо неприбирання прибудинкової території споруду перенесли на дитячий майданчик", – переповідають у рішенні суду покази жінки.

Вона розповіла, що витратила на лікування близько 4 тис. грн, окрім яких змушена була заплатити ще 2 тис. грн сусідці за допомогу. Крім цього жінка вимагала у комунальників 15 тис. грн моральної компенсації.

Суд частково задовольнив позовні вимоги жінки, зобов'язавши ЛКП "Навколо базару" виплатити жінці 7495 грн: 4495 грн за витрати на ліки та послуги сусідки, а також 3000 моральної компенсації.

Дивись ще: 

Фотофакт: у Львові одночасно сталося 32 ДТП

Не так швидко: ЛМР скасувала рішення про зміну восьми автобусних маршрутів

Львів'яни масово травмуються на слизьких вулицях: перелік травмпунктів

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах