Наймав місцевих: кримчанин торгував у Львові амфетаміном

фото з сайту IPnews

фото з сайту IPnews

Події
25 травня 2017 13:18

На Львівщині повідомили про підозру членам організованої групи, які займалися незаконним збутом психотропних речовин, повідомили у прес-службі прокуратури Львівщини.

За процесуального керівництва прокуратури Львівської області повідомлено про підозру у вчиненні особливо тяжких злочинів, передбачених ч.3 ст. 307, ч.3 ст.28 ч.2 ст.317, ч.3 ст.28 ч.2 ст. 306, ч.3 ст.311 КК України чотирьом членам організованої групи, які займалися незаконним збутом психотропних речовин на території Львівської області.

Встановлено, що організатор групи, у 2015 році після переїзду з Автономної Республіки Крим, організував у місті Львові стійку групу, до складу якої увійшли місцеві жителі для подальшого вчинення злочинів, пов’язаних з незаконним виготовленням, зберіганням та перевезенням з метою збуту та збутом психотропної речовини – "амфетамін" в особливо великих розмірах.

Діючи за спільно узгодженим планом, члени організованої групи протягом грудня 2015 року – грудня 2016 року винаймали декілька квартир у місті Львові, де розміщували лабораторний посуд та з допомогою заздалегідь придбаних інгредієнтів виготовляли та в подальшому збували вказану психотропну речовину.

За час документування злочинної діяльності організованої групи та під час проведення обшуків і контрольних закупок працівниками Управління Служби безпеки України у Львівській області з незаконного обігу було вилучено такі засоби як "амфетамін" та "МДМА".

Зазначимо, що за вчинення вказаних злочинів, злочинцям загрожує покарання до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Дивись ще:

Дійшло до реанімації: на Львівщині семеро дітей отруїлися алкоголем

Поплатився: військового лікаря оштрафували за хабар

Заманювали на жінок: поліція накрила злочинну банду, яка грабувала нетверезих клієнтів кафе

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах