Створити супергероя та відчути себе астронавтом: 10 причин, чому варто відвідати Дитячий Форум у Львові

Новина - Події - Створити супергероя та відчути себе астронавтом: 10 причин, чому варто відвідати Дитячий Форум у Львові

Новина - Події - Створити супергероя та відчути себе астронавтом: 10 причин, чому варто відвідати Дитячий Форум у Львові

Події
25 травня 2017 15:55

З 1-го по 4-те червня у Львові відбудеться 10 Дитячий Форум, один з найбільших фестивалів для розвитку та розваг дітей.

Докладну програму форуму дивіться тут>>>

Як зазначають організатори, у програмі – 800 розважальних і навчальних заходів у 10 тематичних просторах. Тут можна поспілкуватись з улюбленими письменниками, познайомитись зі світом новітніх технологій, робототехніки, програмування, відповідального ставлення до природи і не тільки. Тема фестивалю у цьому році – “Космовізія: Супергерої та книжкова туманність”.


10 причин, чому варто відвідати Дитячий Форум:



Відчути себе астронавтом.


Центр робототехніки "Boteon" познайомить юних винахідників з "Космічною природою" разом з прототипом марсоходу, а також справжнім інопланетним гостем – роботом Воллі-Е. Діти подолають земне тяжіння, проведуть космічні дослідження, дізнаються, як побудувати ракету, створити робота, змоделювати будь-яку деталь на 3D принтері та багато іншого.


Змоделювати супергероя, прибульця чи космічну зброю.


Веселі та досвідчені інструктори з майстерні "Клей-МО" допоможуть дітям у створенні паперового чи картонного виробу власними ручками. Маска прибульця чи супергероя, ракета чи космічна зброя чудово доповнять інопланетний образ діток на фестивалі.


Створити власний комікс. 


Арт-студія "Шухляда" допоможе дітям придумати власний космічний комікс та відтворити його на папері, користуючись кольоровими маркерами. Учасники також зможуть відвідати майстер-клас по ліпленню з глини та змоделювати власного косморейнджера.


Підкорити 12-метрову скелю.


За сприянням туристичного клубу "Манівці" на фестивалі буде встановлена 12-метрова надувна "скеля". Підйом здійснюється зі страхівкою інструкторів. Усі охочі зможуть підкорити цю вершину і поспостерігати за Форумом згори.


Подарувати ведмедикові власноруч зроблену іграшку. 


Майстер-клас від Ведмежого притулку "Домажир" розвине у дітей природолюбну суперсилу, за допомогою якої вони навчаться секретам спілкування з ведмедями. Кожен зможе виготовити іграшку з очерету або їстівний смаколик, які потім будуть перевезені до притулку.


Зробити свій перший мультик. 


Шматок пластиліну, фотоапарат та комп’ютер дозволять дітям зробити перший крок у світ анімації. Всі учасники майстер-класу знайдуть своє прізвище у титрах мультику, а потім зможуть продемонструвати власні досягнення рідним та друзям.


Малювати "по-японському" (мистецтво сумі-е). 


Культурна асоціація "Новий Акрополь" з нагоди року Японії в Україні проведе майстер-клас японського живопису, який виник ще у XV ст. під впливом принципів дзену. У цьому мистецтві малюнок традиційно відтворюється на рисовому папері за допомогою чорної туші, розчиненої у воді.


Стати справжнім лицарем. 


За допомоги КІР "Лемберг" та Львівського історичного музею хлопці та дівчата приміряють середньовічні лицарські лати. Учасники позмагаються в історичному фехтуванні (за нормами XV-XVI ст.), а також зможуть "влучити у яблучко" у лучному тирі.


Стати музикантом-імпровізатором. 


Імпровізація є обов’язковим елементом мистецтва джазу. Слухачів очікує непередбачуване джаз-шоу, а учні Львівської школи джазу та музики поділяться досвідом та професійними вміннями з усіма охочими.


Доторкнутися до природи. 


Організатори проекту "Зелений ліхтарик" створили лабораторію рослин, в якій діти навчаться визначати вид рослини на дотик. Професійний орнітолог розповість про забарвлення птахів та як пернаті будують свої гнізда, а всі охочі матимуть можливість взяти участь у майстер-класі із виготовлення звірятка зі старого одягу або ниток.

Коли: 1-4 червня з 10:00 по 18:00

Де: Львів, Палац Мистецтв, вул. Коперника, 17

Програма заходів ТУТ.

Вартість квитка:

для дітей від 5 років – 50 грн (1 день) та 100 грн (4 дні)

для дорослих – 20 грн (1 день) та 40 грн (4 дні).

Діти до 5 років, діти з особливими потребами, переселенці, учасники АТО, герої Майдану, діти з багатодітних та малозабезпечених родин мають право безкоштовного входу.

Всі заходи на території Дитячого форуму – безкоштовні.

Джерело: tvoemisto.tv.  

Дивись ще: 

Дійшло до реанімації: на Львівщині семеро дітей отруїлися алкоголем

Святкуємо Вознесіння: розклад богослужінь у львівських храмах

Гарячий червень у Львові: Alfa Jazz Fest, Океан Ельзи, Yoga Day та Гармидер

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах