На замітку водіям: Площу Святого Юра тепер можна об'їхати по Озаркевича (схема)

фото з сайту news.uklon.com.ua

фото з сайту news.uklon.com.ua

Транспорт та інфраструктура
18 вересня 2015 11:34

Наразі у Львові повз площу Святого Юра та власне Собор святого Юра можна проїхати по вулиці Озаркевича. Про це повідомляє  Tvoemisto.tv.

фото: zbruch, monument-lviv.blogspot.com

фото:zbruch,monuvent-lviv.blogpost.com

Нагадаємо, рух повз площу Святого Юра ускладнено у зв’язку із тим, що концепція, якою буде і де буде проходити дорога на площі Св. Юра за останні місяців мінялась чотири рази. Її пересували від стін церкви до корпусів політехніки і назад. За остаточним проектом, дорогу, яка існувала досі, таки заберуть і перетворять цю ділянку на пішохідну променаду. Натомість дорогу для автомобілів зроблять недалеко від корпусів НУ "Львівська Політехніка", але меншою (вужчою), ніж то планувалося початковим проектом.

Проте оминути проблемну ділянку дороги зараз водії Львова можуть по вулиці Озаркевича. Начальник відділу комунального господарства Галицької районної адміністрації Микола Захарків підтвердив інформацію про те, що наразі рух вулицею Озаркевича відбувається у звичному режимі: "Вулиця Озаркевича наразі відкрита. Вона відремонтована від перехрестя вулиць Митрополита Андрея і Шептицьких у сторогу вулиці Городоцької (зверху – донизу). Організація руху на цій вулиці не змінилась".

Львів у новинах:

В центрі Львова через поломку джипа перекрили цілу смугу: утворився корок

Завтра проспект Червоної Калини перекриють на ремонт (схема) 

У Львові знов ДТП з авто поліції: копів "поцілувала" Волга

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах