Стало відомо, якими будуть тарифи на паркування в центрі Львова

фото з сайту www.autocentre.ua

фото з сайту www.autocentre.ua

Транспорт та інфраструктура
30 березня 2016 11:37

З 1 квітня стоянка автомобіля на відкритих паркувальних майданчиках у центрі "Львова" коштуватиме шість гривень за годину, а на закритому на вул. Валовій – вісім гривень за годину. Такі тарифи встановило ЛКП "Львівавтодор".

Нагадаємо, 17 березня Львівська міськрада затвердила  експериментальні тарифи на паркування з 1 квітня до 30 червня 2016 року та дозволила "Львівавтодору" на свій розсуд встановлювати ціни в межах від чотирьох до восьми гривень за годину стоянки в першій паркувальній зоні.

Як розповів під час брифінгу директор "Львівавтодору" Олег Береза, на цей період паркування на вул. Валовій коштуватиме вісім гривень за годину. Натомість на інших майданчиках в центрі міста – на просп. Шевченка, пл. Міцкевича, пл. Маланюка, вулицях Січових Стрільців, Словацького, Коперника, Чайковського, Костюшка, Гнатюка, Князя Романа – вартість години стоянки зросте до шести гривень. Вартість парковки за межами центру не зміниться.

За словами Берези, "Львівавтодор" щомісяця отримує за паркування близько 120 тис. грн, а після підняття тарифів ця сума має зрости до 200 тис. грн. Виручені кошти "Львівавтодор" планує використати на закупівлю двох нових паркоматів для безготівкового розрахунку.

Додамо, зараз львів’яни платять за годину стоянки в першій паркувальній зоні чотири гривні, а в другій паркувальній зоні – дві гривні.

"Львівавтодор" пропонував  підняти тарифи на паркування в центрі до десяти гривень, а в другій зоні – до п’яти гривень, однак депутати міськради такої пропозиції не підтримали.

Джерело:zaxid.net

Львів у новинах:

У Львові паркування стало дорожчим

Паркування у Львові суттєво зросте в ціні 

Отримай відповідь: чому немає сенсу будувати у Львові нові місця для паркування

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах