Львів’ян запрошують відвідати будівництво трамваю на Сихів

Новина - Транспорт та інфраструктура - Львів’ян запрошують відвідати будівництво трамваю на Сихів

Новина - Транспорт та інфраструктура - Львів’ян запрошують відвідати будівництво трамваю на Сихів

Транспорт та інфраструктура
13 квiтня 2016 16:11

Вже восени цього року заплановано запуск довгоочікуваного трамваю на Сихів, а зараз відбуваються активні роботи по зведенню колії. Мешканці міста дуже уважно слідкують за процесом реалізації проекту, саме тому організатори кампанії "Я люблю трамвай" ініціювали екскурсії на будівництво. Під час екскурсії відвідувачі матимуть змогу поспілкуватися з головним інженером компанії "ОНУР" Олександром Добоні та задати питання щодо будівництва, інформує ЛМР.

"Зараз ведуться активні роботи по будівництву колектора, встановленню дорожнього полотна та монтажу рейок. З радістю поспілкуюся з активними мешканцями, які мають питання щодо ходу будівництва", – наголосив Олександр Дободі.

Перша екскурсія відбудеться 21 квітня. Кількість місць обмежена, тому для участі необхідно зареєструватися. Година та місце зустрічі буде повідомлено учасникам, що зареєструвалися.

Зареєструватись на екскурсію можна за посиланням.

Довідка

Проект реалізовується за рахунок кредиту від ЄБРР у розмірі 12 млн. євро, гранту німецького уряду у 5 млн. євро, технічної допомоги ЄС у розмірі 1,5 млн. євро та за кошти з міського бюджету – 8,850 млн. євро.

Зазначимо, ЄБРР виділив додатково 6 млн. євро на будівництво колектора підземним способом. Завдяки дофінансуванню стало можливим вирішення проблемного питання з колектором, тож реалізацію проект "Трамвай на Сихів" вдалось продовжити.

Львів у новинах:

Отримай відповідь: чи буде в'їзд в центр Львова платним для машин 

Через аварію у Львові зупинилися трамваї: де саме 

Дізнайся: як працюватимуть в Україні банки на травневі свята 

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах