Стало відомо, коли у Львові відновлять рух на вулиці Стрийській

фото з сайту tvoemisto.tv

фото з сайту tvoemisto.tv

Транспорт та інфраструктура
21 червня 2016 15:57

Левову частку ремонтних робіт на вул. Стрийській – вул. Мушака уже завершили. Рух транспорту тут обіцяють відновити 10-12 липня. Як відомо, цю ділянку ремонтують в рамках будівництва трамвайної колії на Сихів, повідомив сьогодні під час брифінгу  Євген Калитич, заступник директора ЛКП "Львівавтодор", передає  ZIK-Стрім.

За його словами, на сьогодні облаштування корита на цій ділянці завершено на 95%, дорожнє покриття готове на 84%, трамвайні плити прокладені на 92%, рейки – на 75%, тротуар – на 89%, а водопровід на 85%.

"Протяжність ділянки 560 метрів. Загальна вартість проекту 36,3 млн грн. Це кошти міського бюджету. На сьогодні "Львівавтодор", як замовник робіт, проплатив понад 50% запланованих коштів, які є підтверджені актами виконаних робіт. Зараз робіт виконано на більшу суму, але ми чекаємо на закриття актів", – зазначив Євген Калитич.

Він запевнив, що коштів на рахунках підприємства достатньо, аби розрахуватись з генпідрядником (ТзОВ "Онур"), тож затримок із завершенням будівництва не буде. Заплановано, що рух транспорту на вул. Стрийській відновлять 12 липня. 

Читайте ще новини Львова:

Мер Львова розповів, чи вплине на тариф вивіз сміття до Києва 

На кордоні з Польщею можливий теракт 

Арена Львів стала жертвою "телефонного терориста" 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах