Мешканці Рясного стають "невиїзними"

фото з сайту postup.brama.com

фото з сайту postup.brama.com

Транспорт та інфраструктура
03 жовтня 2016 16:49

Сьогодні зранку пасажирів з мікрорайону Рясне чекав неприємний сюрприз. Приміські маршрутки Яворівського напрямку, які раніше курсували до церкви Св. Анни, з 1 жовтня змінили не лише кінцеву зупинку, а й свій маршрут. У Львівській міськраді цю ситуацію відмовились коментувати, мовляв, це компетенція ОДА, передає zik.ua.

Маршрутки Яворівського напрямку, що до початку жовтня курсували до Приміського вокзалу із зупинкою біля церкви Св. Анни, відтепер їздять через Левандівку на АС№3. Таке нововведення не буде вигідне пасажирам, адже на Рясному великі проблеми з добиранням.

У години пік, коли усі міські маршрутки переповнені, саме приміські автобуси частково вирішували ситуацію – люди ними могли добратися у центральну частину міста. Особливо це було зручно, коли міські перевізники страйкували і не випускали багато машин.

А що ж тепер чекає мешканців Рясного? Люди із довколишніх сіл і містечок, які раніше добиралися своїми маршрутками у центр, тепер виходитимуть на зупинках на початку міста. А міські автобуси фізично не зможуть забрати усіх пасажирів із зупинок. У результаті декому доведеться довго чекати на автобус, у який можна буде впхатися.

Логічно б було, щоб цю проблему вирішила міська влада, адже як повідомлялося, усі приміські напрямки, які раніше курсували до Приміського вокзалу, змінили кінцеву зупинку відповідно до її рішення. Однак у прес-службі заявили, що питання щодо перенесення кінцевих зупинок приміських маршрутів не є компетенцією управління транспорту. За це відповідає Львівська ОДА. Тому з усіма питаннями потрібно звертатися до обласної влади. Виходить, львів’ян залишили сам на сам з їхніми проблемами?

 Наразі не вдалося отримати коментар у Львівської ОДА щодо цієї ситуації.

Читайте ще новини Львова:

До львівського ОХМАТДИТу почали курсувати маршрутки 

П'яний водій маршрутки врізався в автомобіль

У Львові п'яний водій маршрутки влаштував аварію 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах