Від 120 гривень: 15 оригінальних і недорогих хостелів у центрі Львова

15 оригінальних і недорогих хостелів у центрі Львова. Фото: pexels.com (умовне)

Величний Львів дуже полюбився серед туристів, тому з кожним роком до міста Лева навідується все більше людей. У місті є все, що наче магнітом заманює туристів: незвичайні та тематичні ресторани, запашні кав’ярні, багацько театрів та кінотеатрів, цікаві музеї, різноманітні культурні пам’ятки та інші атракції. Усе це за день точно не встигнеш побачити. Та де туристу залишитись у Львові на ночівлю? Читайте всі новини Львова за сьогодні. 

VG Львів підготував перелік з 15 оригінальних і недорогих хостелів у центрі Львова.

Hostel OK

Перший хостел у нашому огляді – стильний «Hostel OK», який розташований неподалік парку «Високий замок», тож з вікон помешкання відкривається панорамний вид на місто. У номерах хостелу є зони відпочинку, а в деяких з них – телевізори. У розпорядженні гостей також  спільні ванні кімнати з душем, пральна машина та камера зберігання багажу, спільна кухня з кількома обідніми столами та настільні ігри. Стійка реєстрації працює цілодобово. До найближчого магазину – до 10 хвилин пішки. Також неподалік хостелу відвідувачі зможуть полюбуватись Домініканським собором або палацом Корнякта.

Парковка: приватна автостоянка доступна поблизу готелю (попереднє резервування місця не потрібне)

Wi-Fi: є

Ціна ліжко-місця: від 165 гривень

Де шукати: вулиця Кривоноса, 3б.

Телефон: 098 654 24 14.

AntiHostel Forrest

«AntiHostelForrest» - хостел з незвичайним інтер’єром з дерева, який чимось нагадує трюм корабля. Це помешкання розташоване в самому серці Львова, неподалік найвизначніших пам’яток міста – Львівського оперного театру, театру імені Марії Заньковецької, Костелу єзуїтів тощо. До послуг гостей тут 2 спільні ванні кімнати, двоярусні ліжка та спільна зона відпочинку з телевізором. Також у хостелі є спеціально облаштовані місця для курців, поза ними – курити заборонено.

Парковка: безкоштовна громадська автостоянка розміщена поблизу готелю

Wi-Fi: є

Ціна ліжко-місця: від 354 гривень

Де шукати: вулиця Фурманська, 5

Телефон: 098 928 6886

A1 Hostel

Якщо ви плануєте відвідати Львів разом із домашнім улюбленцем, тоді вас радо зустрінуть у «A1 Hostel»! В центрі Львова, неподалік Франкового університету, розташований сучасний хостел із спільною лаундж зоною та кухнею, а також настільними іграми. До речі, при потребі, працівники помешкання можуть організувати клієнтам трансфер до аеропорту. Є місця для курців. А для зручності відвідувачів на території хостелу працює банкомат, також є послуги консьєржа та смачна кава. 

Парковка: безкоштовна громадська автостоянка розміщена поблизу готелю

Wi-Fi: є

Ціна ліжко-місця: від 136 гривень

Де шукати: вулиця Січових Стрільців, 8

Телефон: 098 902 4987

Hostel Suputnyk

Якщо ви хочете знайти розкішне та водночас бюджетне житло у Львові, то зверніть увагу на хостел «Suputnyk», який своїм інтер’єром нагадує королівський дім. Неподалік від хостелу розміщені такі популярні визначні пам'ятки, як Латинський собор у Львові, Львівський державний академічний театр опери та балету та Драматичний театр імені Марії Заньковецької. Усі номери хостелу оснащені кондиціонером, мікрохвильовою піччю, холодильником, чайником і письмовим столом. У кожному номері є спільна ванна кімната з біде та феном. Мінус для курців – на всій території помешкання курити заборонено.

Парковка: є варіанти

Wi-Fi: є

Ціна ліжко-місця: від 160 гривень

Де шукати: вулиця Івана Огієнка, 12

Телефон: 098 883 3468

Lounge Capsule Hostel

Капсульний хостел "Лаунж" має зручне розташування у центрі Львова, за 200 метрів від церкви і монастиря Святого Онуфрія. Чому капсульний? А тому, що одномісні ліжка тут відділення один від одного та кожне з них закривається спеціальною шторкою. Саме такий дизайн ліжок візуально нагадує капсули. Особливістю цього помешкання є спеціальні номери для алергіків, також на території костелу обладнані місця для куріння.

Парковка: безкоштовна громадська автостоянка розміщена на території готелю

Wi-Fi: є, але лише в зонах загального користування

Ціна ліжко-місця: від 120 гривень

Де шукати: вулиця Богдана Хмельницького, 39

Телефон: 068 025 4559

Банани, сир, равлики: п'ять екоферм біля Львова, які неодмінно вас здивують

Hostel Comfort plus

Цей хостел розташований у центрі Львова, за 3 хвилини ходьби від Львівського університету та парку імені Івана Франка.Кожен сучасний номер хостелу вирізняється простим оформленням і дерев'яними меблями.Відвідувачам безкоштовно пропонуються чай та каву. У «Hostel comfort plus» зроблена звукоізоляція, а на всій території помешкання курити заборонено.

Парковка: безкоштовна громадська автостоянка розміщена поблизу готелю 

Wi-Fi: є

Ціна ліжко-місця: від 170 гривень

Де шукати: вулиця Щепкіна, 5

Телефон: 093 826 3414

Compass Hostel Lviv

Якщо ви подорожуєте сім’єю з дітками, тоді вам підійде хостел«Compass», адже тут є сімейні номери. Помешкання розташоване у самісінькому центрі Львова, за декілька кроків від площі Ринок і Латинського собору. До послуг гостей тут цілодобова стійка реєстрації, спільна кухня та ігрова кімната в приміщенні. А ще на всій території костелу заборонено курити.

Парковка: неподалік є приватна автостоянка

Wi-Fi: є

Ціна ліжко-місця: від 320 гривень

Де шукати: вулиця Галицька, 5

Телефон: 097 188 2111

DREAM Hostel Lviv

А цей сучасний хостел «DREAM» вже на території має практично всі локації, які потрібні туристам: бар, ресторан «DruziCafe», туристичне бюро, снек-бар, ігрова кімната з настільними іграми, сувенірний магазин та автомат з напоями. Саме ж помешкання розташоване неподалік площі Ринок, де відвідувачі зможуть відчути справжній колорит Львова. До речі, в хостелі також працює ліфт, а працівники оселі за потреби можуть організувати трансфер до аеропорту чи іншого місця.

Парковка: немає

Wi-Fi: є

Ціна ліжко-місця: від 222 гривень

Де шукати: вулиця Краківська, 5

Телефон: 099 055 71 31

Skarbek's

Якщо ви шукали хостел з терасою, де б зранку з філіжанкою кави можна було зустріти перші промінчика сонця, то хостел «Skarbek's» до ваших послуг! Інтер’єр цього хостелу незвичайний, дещо нагадує закулісся театру.  У помешканні є також спільна лаунж-зона з телевізором, кухня з доброю кавою, а ще тут працює туристичне бюро та снек-бар. Для куріння на території хостелу облаштовані спеціальні місця .

Парковка: на території є приватна автостоянка

Wi-Fi: є

Ціна ліжко-місця: від 160 гривень

Де шукати: проспект В’ячеслава Чорновола, 45а

Телефон: 068 213 02 08

Hi hostel

Ще один сучасний хостел ховається від туристів неподалік Львівського університету імені Івана Франка. Це помешкання чудово підійде активним людям, адже тут щовечора організовують вечірню розважальну програму у лаунжі або ж вечори перегляду фільмів. Іноді тут вмикають пряму трансляцію спортивних ігор, також є ігрова кімната. На території хостелу є міні-маркет та автомат з напоями, а спільній кухні пригощають водою, фруктами та доброю кавою. 

Парковка:  є парковка на вулиці та станція для зарядки електричних авто

Wi-Fi: є

Ціна ліжко-місця: від 145 гривень

Де шукати: вулиця Січових Стрільців, 17

Телефон: 073 032 00 17

Акули, єноти, динозаври: 7 способів розважити дитину у Львові на вихідних

COMPASS Station Hostel

А з тераси цього львівського хостелу відкривається панорамний вид на костел святих Ольги та Єлизавети, а також на університет «Львівська політехніка». До послуг гостей тут спільні лаунж і кухня, туристичне бюро, цілодобова стійка реєстрації, трансфер з/до аеропорту та обідня зона. Також на території помешкання є автомати із закусками та напоями, місця для куріння та ігрова кімната з пазлами.

Парковка: неподалік є громадська автостоянка

Wi-Fi: є

Ціна ліжко-місця: від 140 гривень

Де шукати: вулиця Шептицьких, 47

Телефон: 097 188 21 12

Z-One Hostel

Неподалік Львівського Палацу мистецтв розташований ще один сучасний та яскравий хостел – «Z-One». Тут для гостей відкрита спільна ванна кімната, а у деяких номерах є власна ванна кімната. До речі, також можна обрати сімейний номер або номер для молодят. Гості можуть відпочити в загальному лаунжі з телевізором, а діти - пограти в ігровій кімнаті. Також гості можуть пограти у настільний теніс і дартс, або навіть взяти напрокат велосипед.  А ще є тераса зі столиками та місця для куріння.

Парковка: є варіанти на вулиці

Wi-Fi: є

Ціна ліжко-місця: від 387 гривень

Де шукати: вулиця Чайковського, 27

Телефон: 063 845 88 17

EcoHostel DROVA

І ще один львівський хостел в центрі міста, проте на цей раз – зі стриманим та сучасним дизайном. Мова йде про еко-хостел «Дрова», де панує атмосфера відпочинку та спокою. Це помешкання є безпечним для алергіків, а ще тут по всій території заборонено курити. Зате гості ту зможуть відвідати ресторан, зіграти в дартс чи подивитись телевізор на лаунжі.

Парковка:  є безкоштовна автостоянка на території хостелу

Wi-Fi: є

Ціна ліжко-місця: від 250 гривень

Де шукати: вулиця Джерельна, 55а

Телефон: 067 264 26 43

PopArt Hostel

А цей яскравий хостел точно не залишить байдужими любителів коміксів, адже стіни «PopArt Hostel» прикрашають різноманітні постери, а елементи декору виконані в усіх кольорах веселки. Помешкання розташоване неподалік проспекту Шевченку, тож туристи зможуть вже за кілька хвилин опинитись поряд з найпопулярнішими закладами Львова. А персонал хостелу при потребі організує вам трансфер до потрібної локації.

Парковка: немає

Wi-Fi: є

Ціна ліжко-місця: від 220 гривень

Де шукати: вулиця Томашківського, 4

Телефон: 063 042 90 20

Post House Rooms 

Завершить наш огляд затишний та просторий хостел «Post House», який розташований в самому серці Львова. Вже з вікон приміщення відвідувачі зможуть побачити всю красу центральної частини міста Лева. У деяких номерах хостелу є окрема ванна кімната, а гості решти помешкань користуються спільною ванною кімнатою.Серед іншого, в хостелі можна розслабитися у загальному лаунжі з телевізором, приготувати їжу на спільній кухні та відпочити на терасі. В «PostHouse» можна обрати сімейний номер, кімнату для некурців або номер для алергіків. Також в хостелі можна зіграти в настільні ігри чи скласти пазли. Є спеціальні місця для куріння.

Парковка: є громадська автостоянка на території хостелу

Wi-Fi: є

Ціна ліжко-місця: від 768 гривень

Де шукати: вулиця Словацького, 8

Телефон: 097 088 79 00

Ти не можеш прогавити: три найгучніші фестивалі цього літа у Львові та неподалік

Последние новости