Місця для зимової фотосесії у Львові: 7 інстаграмних локацій з різдвяними інсталяціями

Місця для зимової фотосесії у Львові: 7 інстаграмних локацій з різдвяними інсталяціями || Фото: Юрій Богун

Львів – ідеальне місто для зимової фотосесії, якій позаздрять усі подруги. До різдвяних свят у центрі міста Лева встановлюють дуже цікаві інсталяції, прикрашають ілюмінацією дерева, вітрини, брами, вікна та балкони.

VG Львів розповість і покаже 7 інстаграмних локацій 2021-2022 із різдвяними інсталяціями для казкової зимової фотосесії.

Проспект Свободи

На проспекті Свободи у Львові встановлено головний символ 2022 року – новорічну ялинку. Селфі біля зеленої красуні, подарованої місту 85-річним мешканцем села Оброшине Василем Козленком, неодмінно має бути у галереї кожного.

Цьогоріч для новорічно-різдвяної ілюмінації обрали нову концепцію – жовті кольори з додаванням білих елементів. 

Засвітити головну ялинку міста Лева планують 17 грудня.

Площа Ринок

На головній площі Львова місць для зимової фотосесії, як кажуть, до кольору, до вибору. Цьогоріч площу Ринок, як і головну ялинку міста, прикрашають різдвяними «павуками» та ромбами. Цієї ж концепції, розробленої художниками Романом Зілінком та Ольгою Кравченко, намагаються дотримуватися й львівські ресторатори та готельєри, прикрашаючи вітрини, брами, вікна та балкони своїх закладів.

Покажемо, якою була площа Ринок у Львові на минуле Різдво.

Проспект Шевченка

На проспекті Шевченка у Львові цьогоріч вперше «вбирають» в ілюмінацію канадські клени. У мерії обіцяють, що після завершення всіх необхідних робіт тут буде дуже гарно й інстаграмно.

Вулиця Галицька

Це єдина вулиця в Україні з янголом над землею. Інсталяцію з ілюмінацією виготовили спеціально для Львова кілька років тому. Висота янгола – 8 метрів, розмах крил – 6 метрів. Щороку на різдвяні свята подібними Янголами прикрашають і Лондон.

Зважаючи на те, що Галицька у Львові є пішохідною, фотосесії серед вулиці тут звичайне явище.

Площа Катедральна

«Cafe 1» – заклад, який більше відомий серед туристів як «кафе з квітами у взутті», до новорічно-різдвяних свят перетворив на казкову інстаграмну локацію свою літню терасу. Та, що там розповідати, краще один раз побачити!

Вулиця Під Дубом

Казкові інсталяції з ілюмінацією встановили і біля торгово-розважального центру Forum Lviv, що на вулиці Під Дубом. Тут з’явилися величезна новорічна іграшка, олень, ведмедик, подарунок й інші. Вони одразу ж припали до душі й дітям, і дорослим. Увечері біля інсталяцій навіть виникають черги, аби сфотографуватися.  

Вулиця Братів Рогатинців

Ще одна неймовірна локація з’явилася на різдвяній мапі Львова у середу, 15 грудня, –  Різдвяний Пляц за Арсеналом (навпроти кнайпи «Пструг хліб та вино»). Це святкова площа з ялинкою, численними фотозонами, веселими забавами для дітей і дорослих. Окрім яскравих фото, тут можна зігрітися гарячими напоями, послухати хорошу різдвяну музику, подивитися кіно, взяти участь у майстер-класах й придбати подарунки близьким. 

[read_more_vg id="1189715"]

Последние новости