Ласкаво просимо: на День Конституції у Львові можна орендувати житло за копійки

Ласкаво просимо: на День Конституції у Львові можна орендувати житло за копійки. Фото: VG Львів (умовне).

Мрії здійснюються – до Львова на довгі вихідні, 27-29 червня, нарешті можна приїхати за «копійки». Якщо ще минулого року орендувати на День Конституції на кілька діб недорогу квартиру у Львові було справою не з легких, то цьогоріч бюджетного житла у місті Лева, як кажуть, до кольору, до вибору.

Карантинні обмеження неабияк вплинули на ринок подобової оренди не лише у Львові, але й в усій Україні. Але культурна столиця відчула це найгостріше. Так, якщо у 2019 році господарі на довгі вихідні дуже неохоче здавали житло на день-два, то нині з цим проблем немає. На День Конституції 2020 у Львові є багато вільних місць і у хостелах, і в готелях, і у приватних садибах.

Найдешевший варіант відсвяткувати День Конституції у Львові – зупинитися у хостелі. Пропозицій багато – від 120 гривень з людини.

Для пар, звісно, краще підійде номер у готелі. Обирати теж є з чого: найдешевший двомісний номер обійдеться у 265 гривень. Так, не в центрі, але не так вже й далеко від нього. До слова, у цей же період минулого року ціна була удвічі більшою!

Тим, хто зранку звик сам готувати собі сніданок і не уявляє комфортного помешкання без кухні, можна недорого орендувати квартиру – від 150 гривень за добу.  

Нагадаємо, раніше ми розповідали про особливості відпочинку у Трускавці, про спокійний та тихий відпочинок у Раковці. А також "розсекретили", де знаходиться Карапатське море та живуть тарпани

Последние новости