Нудьзі тут не місце: куди піти у Львові на цих вихідних (17-19 січня)

Куди піти у Львові на цих вихідних (17-19 січня). Фото pinterest.com

Цього вікенду у Львові відбудеться безліч концертів і вечірок. Музика лунатиме ледь не в кожному закладі на будь-який смак. А в Шевечнківському гаю львів'ян безкоштовно частуватимуть пампухами. В розділі афіша Львова завжди є багато цікавого: вистави, перегляди кінофільмів, гумористичні шоу, фестивалі. Втім, VG Львів традиційно зібрав найочікуваніші івенти з 17 по 19 січня 2020 року, які варто відвідати.


Вечірка Night Ambassadors X Laconica

Вечірка Night Ambassadors X Laconica

Перша вечірка серії Night Ambassadors X, концепція якої побудована навколо електронної музики і атмосферних локацій з історією. Спеціально для святкової "Лаконіки" організатори вибрали атмосферний андеграундний плейс, який на одну ніч трошки видозмінять. Для відвідувачів зіграють кращі хаусові діджеї Львова, які вже готують треки для сетів.

Де: Club151

Коли: 17 cічня, 22:30

Ціна: 150 - 250 гривень


Вечірка мистецтв

Вечірка мистецтв

Організатори закликають відвідувачів приходити зі своїм інструментом, поезією, стендапом, грою або ж просто у ролі глядача. Цей творчий вечір хорошої музики, безлімітного джину та спілкування в компаніі архітекторів, літераторів, музикантів, фотографів, діячів кіно, театру і телебачення будуть творити самі ж гості.

Де: SOVA (Space Of Visual Art)

Коли: 17 cічня, 19:00

Ціна: 150 - 200 гривень


Вечірка "Руханка"

Вечірка "Руханка"

Хедлайнером вечірки стане Raft Tone - музикант, DJ, продюсер і резидент SALAT PARTY. Є 1/2 проєкт Cyborgs, який випускає свої треки на всесвітньо відомому лейблі - Armada. Учасник фестивалів Atlas Weekend і Білі Ночі. Любить експерименти у своїх сетах. Зводить Future House, Bass House і Trap.

Де: !FESTrepublic

Коли: 18 cічня, 21:00

Ціна: 100 - 250 гривень


Концерт гурту Drezden

Концерт гурту Drezden

DREZDEN - новий сольний проект Сергія Міхалка, в якому він відкриває для всіх шанувальників ще одну сторону своєї творчості. Це переосмислення музики Нової хвилі і "Neue Deutsche Welle" через 40 років. У "Едельвейсі" Сергій Міхалок продовжує традиції дебютного альбому: філософські тексти пісень наповнені грою слів,таємні смисли яких доведеться розгадувати слухачам.

Де: Picasso

Коли: 19 cічня, 19:00

Ціна: 200 - 600 гривень


Концерт Rockoko

Концерт Rockoko

ROCKOKO — симфонічно-роковий гурт. У складі п’ятеро музикантів: скрипка, дві віолончелі, бас гітара і барабани. До заснування учасники грали академічну музику в оркестрі, тому багато взяли від класики. Перші експерименти полягали в власному аранжуванні відомих пісень. Серед всіх авторських композицій є одна, основна ідея якої зародилася після перегляду однойменного фільму "The Devil’s Violinist".

Де: Львівська копальня кави

Коли: 19 cічня, 19:00


Вистава "Pentecost"

Вистава "Pentecost"

Закинута балканська церква на перетині шляхів різних завойовників раптом стає перехрестям різних культур. Знайдена тут унікальна середньовічна фреска з’являється на сцені, як яблуко розбрату, перетворюючись далі і на заручницю, і на жертву. Майже детективна історія затягує глядача у міцний клубок гострих тем сучасності – розбрат, тероризм, біженці. Вистава розрахована на дорослу аудиторію.

Де: Перший український театр для дітей та юнацтва

Коли: 19 cічня, 18:00

Ціна: 100 - 200 гривень


Space Motion у "Molodo Zeleno"

Space Motion у Львові

Спеціальний гість Space Motion із Сербії зіграє у Львові. Ді-джей та продюсер, який активно працює на музичній сцені останні 16 років. Його музика являє собою суміш особливої енергії, яку він проявляє у таких жанрах, як techno, progressive house, tech house. 

Де: Паб MolodoZeleno

Коли: 18 cічня, 22:00

Ціна: від 300 гривень


Концертна програма "З нами – Бог! Розумійте, народи…"

Концертна програма "З нами – Бог! Розумійте, народи…"

"З нами – Бог! Розумійте, народи…" – слова з церковного піснеспіву, який виконується напередодні Різдва. Ці слова дали назву концертові, який поєднав українські колядки, різдвяні й новорічні пісні народів світу. Хоровий спів у супроводі симфонічного оркестру, сольні виступи кращих співаків хору; лаконічні костюми; ритмічне сценічне дійство.

Де: Львівський театр опери та балету ім. С. Крушельницької

Коли: 18 cічня, 12:00

Ціна: 50 - 400 гривень


"Свято Пампуха" у Гаю

"Свято Пампуха" у Львові

Свято Пампуха — легендарний зимовий фестиваль у Львові, який проводиться з метою популяризації традиційної української страви — пампуха. Цьогоріч відбувається вже водинядцяте. Всі гості свята стануть частиною давніх галицьких звичаїв, насолоджуватимуся виступами найкращих вуличних вертепів та дитячих ансамблів. Ну, і звичайно, в програмі свята апетитні частування для відвідувачів.

Де: Музей народної архітектури та побуту у Львові імені Климентія Шептицького (Шевченківський гай)

Коли: 18 cічня - 19 cічня, 12:00

Ціна: 80 - 200 гривень


Мюзикл для всієї родини "Фабрика Санти"

Мюзикл для всієї родини "Фабрика Санти"

Опинитися на "Фабриці Санти" - це мрія чи не кожної дитини. Роксана – головна героїня сімейного мюзиклу випадково зустрічається з помічниками Санти і потайки стрибає за ними у чарівний портал, який переносить її до казкової фабрики. Саме тут і починаються її пригоди. Чому фабрика зупинилася, куди подівся Санта, чому лютує Королева ночі та її сестра з крижаним серцем чи вдасться врятувати Новий рік та Різдво?

Де: Нічний клуб Малевич \ Malevich Night Club

Коли: 19 cічня, 19:30

Ціна: 250 - 300 гривень

Обговорити ці події можна на нашій сторінці у 

Читайте всі новини у нашому каналі , додавайтеся у  і підписуйтеся на нас в 

Последние новости