Цікава вакансія: "Інтерактивний Львів" шукає керівника

Проект "Інтерактивний Львів" відкрив вакансію на посаду керівника. Резюме будуть прийматися до 16 червня 2016 року.

Інтерактивний Львів (ЛІА) – доступна в Інтернеті інтерактивна карта Львова. Метою проекту є відтворення різних аспектів політичного, соціального та культурного життя міста, використовуючи методи цифрової гуманістики та цифрової історії. Його завдання – відтворювати картину минулого, проте не статично, а показувати в історичному розрізі сучасне, живе місто. Структурно проект складається з трьох взаємодоповнюючих частин – цифрової міської енциклопедії, лабораторії цифрової гуманітаристики та освітньої платформи. Основою проекту є інтерактивна карта, де сучасність та різні історичні періоди відображаються за допомогою статичних та динамічних цифрових інструментів. Залежно від критеріїв пошуку, інтерактивна карта пропонуватиме різні погляди на місто, відображаючи його складну урбаністичну систему. Кожні відвідини карти, кожен новий запит приносить новий результат, у залежності від того, про який аспект міського життя йдеться.


Опис посади та обов'язків

Керівник проекту:


Кваліфікації та навички

Подання має складатися з:

Аплікаційна інформація повинна бути надіслана у вищевказаній послідовності однимфайлом у форматі .pdf на vacancies@lvivcenter.org (тема листа LIA project leader + прізвище та ім’я апліканта).


Пропозиція

Центру міської історії пропонує офіційне працевлаштування, гідну оплату праці, можливість працювати над цікавим, інноваційним проектом у колективі творчих людей, використовуючи та вдосконалюючи англійську мову. Як досліджницька інституція, Центр міської історії намагається продукувати нові ідеї та ініціативи, пропонуючи можливості особистого та кар’єрного росту для своїх працівників. Праця у Центрі - це також можливість активної участі у житті спільноти сучасного Львова, плідно співпрацювати з громадськістю та культурними інституціями, бути відкритими до різних середовищ.

Львів у новинах:

Де з'являться нові станції муніципального велопрокату Nextbike

Садовий розповів, хто організував заворушення в центрі Львова

Експерти стверджують, що забруднення повітря в Грибовичах вдвічі перевищує норму

Последние новости