Де з'являться нові станції муніципального велопрокату Nextbike

фото: соціальні мережі

фото: соціальні мережі

Дозвілля та їжа
10 червня 2016 01:12

Два місяці минуло з того часу, як у Львові запрацював Перший муніципальний велосипедний прокат і обмін велосипедами NextbikeUkraine.

У Львові офіційно запрацював велопрокат Nextbike: питання та відповіді

В центрі Львова встановили майстерні для велосипедистів (фото)

Як ідуть справи у цій царині в нашому місті  VG Львів розповів  співвласник ТЗОВ NextbikeUkraine Остап Буденкевич.

- Пане Остапе, скільки зараз  в місті є велосипедних станцій і де саме вони розміщені?

- Велосипедних станцій у Львові поки що є п’ять: на Площі Ринок, біля Львівського Національного університету імені Франка, біля Політехнічного інституту, біля "Аква-парку" на вулиці Княгині Ольги, біля Технопарку на вулиці Героїв УПА.

Незабаром плануємо відкрити ще декілька нових станцій, зокрема біля "Макдональдсу" на проспекті Чорновола та біля "Арсену" на вулиці Панча. Крім цього, на час "Альфа джазу" у Львові облаштуємо станцію біля Парку культури і відпочинку. А вже наступного року плануємо довести кількість велосипедних станцій      до обіцяного числа – 22.

- Скільки двоколісних маєте на даний час в прокаті?

- Ми маємо 55 велосипедів і 3000 користувачів. Це тих, які зареєстровані на сайтах і мають свої акаунти. А крім них, є ще не менше двохсот активних користувачів цього зручного і корисного виду транспорту.

- Розкажіть про ціни на абонементи

- Ми маємо три види абонементів: річний, місячний і разовий. Одразу зауважу, що разовий розрахований на туристів.

Якщо ви купуєте річний абонемент, то  він обійдеться вам у 800 гривень. Перших 30 хвилин ви катаєтесь по цьому абонементу безкоштовно, кожні наступних півгодини буде обходитись вам у 2 гривні.

За місячний треба заплатити 120 гривень. Умови майже такі самі, як і у річного: перших 30 хвилин катаєтесь безкоштовно, кожні наступних півгодини обійдуться вам у 4 гривні, тобто трохи дорожче, ніж у річному.

Придбавши місячний абонемент за 120 гривень, Ви отримуєте 30 хв безкоштовного користування Муніципальним прокатом щодня та доступ до вигідних тарифів на наступну годину поїздки. 

За разовий абонемент треба одразу заплатити 50 гривень за півгодини.  Але він є найпопулярнішим серед користувачів. До речі, дуже часто ним користуються наші сусіди поляки, які приїжджають до нас зі своїми разовими абонементами. Таке ж право мають і українці, які приїжджають до Польщі зі своїми українськими абонементами. Можна сказати, взаємовигідне співробітництво.

Детальніше -  У Львові почав працювати перший муніципальний велопрокат: ціни, відео

- Як користувачі поводяться з вашим майном?

- Ви знаєте, не маємо на них жодних скарг. Велосипеди не ламають і не нищать, їздять акуратно, крадіжок не було, на щастя. Ми повністю обслуговуємо двоколісні, так що клієнтів ця сторона зовсім не обходить.

Маємо хорошу витребуваність муніципального прокату у користувачів, так що будемо й надалі розвиватись і збільшувати кількість станцій у Львові.        

Де з'являться нові станції муніципального велопрокату Nextbike фото

фото:facebook.com/nextbike.ukraine

 

Львів у новинах:

 

Отримай відповідь: у якому районі Львова велосипеди крадуть найчастіше

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах