Чергова спроба: скандальний львівський ДАЇшник Богдан Мицак поновився на роботі

Колишній начальник ДАІ Львова Богдан Мицак, якого львів’яни змусили написати заяву на звільнення через його невиправдано шикарні статки, поновився на посаді старшого інспектора з особливих доручень управління організаційно-аналітичного забезпечення та оперативного реагування Головного управління Національної поліції України у Києві. Про це повідомляють активісти Дорожнього Контролю Львова, передає  Львівський портал.

"Шановна громада, щиро вітаємо Мицака Богдана Федоровича з поновленням на посаді старшого інспектора з особливих доручень управління організаційно-аналітичного забезпечення та оперативного реагування Головного управління Національної поліції України у Києві. А ще, пану Мицаку слід виплатити 47589 (сорок сім тисяч п’ятсот вісімдесят дев’ять) грн. 12 коп. за вимушений прогул!", – йдеться у повідомленні ДК.

Судячи із прикріпленого документу, відповідне судове рішення прийняла колегія Львівського апеляційного адміністративного суду в складі: головуючого судді: Ліщинського Андрія Михайловича., та суддів: Довгої О.І. та Запотічного І.І.

Як відомо, скандальний екс-начальник ДАІ Львова Богдан Мицак, якого вигнали зі Львова поновився на роботі у Києві та у березні 2016 року був знову звільнений у результаті переатестаціі.

Нагадаємо, що перша спроба звільнити Богдана Мицака з посади керівника ДАІ Львова у 2013 році розтягнулася майже на півтора року, оскільки Богдан Мицак понад 14 місяців "перебував на лікарняному", а після зміни керівництва львівської міліції просто повернувся на свою посаду, чим викликав бурхливу реакцію у суспільстві.

У березні 2014 року активісти "Дорожного контролю" зафіксували Мицака за кермом позашляховика з незаконними проблисковими "маячками", що загрожувало йому штрафом у 50 тис. грн. Тоді Богдан Мицак просто втік з місця події, кинувши свій автомобіль. На початку березня 2016 року Богдан Мицак знову потрапив у центр уваги ЗМІ у зв’язку із затриманням його 23-річного сина, який збив у Львові поліцейського.

Дивись ще: 

Отрута чи ні: підозрілу речовину, розлиту на вулицях Львова дослідили

Куди відвезуть: стало відомо коли у Львові зникне сміття

Нова вулиця, дорога та міст: що ремонтуватимуть у Залізничному районі в цьому році

Последние новости