Будьте обережні: у Львові активізувались кишенькові злодії

фото з сайту Zik

У Львові активізувались кишенькові злодії – лише за дві доби поліцейські затримали трьох крадіїв, які орудували у маршрутках, повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Так, 14 березня у Шевченківський відділ поліції з заявою про крадіжку звернувся 41-річний мешканець Старосамбірського району. Чоловік повідомив, що близько восьмої години вечора, під час проїзду у маршрутному таксі №144, у нього з кишені куртки було викрадено гаманець, у якому було більше чотирьохсот гривень та документи. Як встановили правоохоронці, до скоєння злочину причетний 38-річний львів’янин.

А напередодні близько 19.00 під час патрулювання на вулиці Сяйво до патрульних звернувся громадянин та повідомив, що невідомий викрав в нього 1900 гривень під час проїзду у маршрутці №11. Чоловік вказав на особу, яка втікала. Патрульні наздогнали та затримали чоловіка. Ним виявився раніше вже судимий за крадіжку 44-річний мешканець Львова. Теперь йому загрожує позбавлення волі строком до 5 років. 

Також у цей день жертвою крадія стала 21-річна мешканка Винників, в якої у маршрутці № 50 з сумочки викрали мобільний телефон Samsung вартістю сім тисяч гривень. Як встановили правоохоронці, до скоєння злочину причетний 61-річний львів’янин. Зловмисника опитали у відділі поліції та вилучили у нього викрадений телефон.

Дивись ще:

Сказали, що любимо його: школярки на Львівщині розповіли, як врятували хлопця від суїциду

50 тисяч $: начальника львівського СІЗО спіймали на хабарі

Луценко повідомив, у якому випадку мера Львова можуть зняти з посади

 

Последние новости