Офіційно: Ryanair запустив продаж квитків на свої рейси зі стикуванням

Ryanair запустить рейс зі Львова до Меммінгена швидше, ніж було заплановано. Через значний попит на рейси компанії Ryanair, її керівництво вирішило один із рейсів зі Львова, який мав стартувати лише в листопаді 2017 року, запустити у вересні. Про це повідомив Канал 24 з посиланням на сайт компанії.

Зараз акційна ціна квитків на цей рейс стартує з 19,99 євро. Така ціна визначена для поїздок у вересні і жовтні. Забронювати на сайті їх можна до півночі 18 травня.

До слова, з вересня з міжнародного аеропорту "Львів" Ryanair здійснюватиме також авіарейси до Кракова, Вроцлава, Будапешта, Ейндховена і Лондона.

До того ж, як повідомляє avianews.com, Ryanair офіційно запустив продаж квитків на свої рейси зі стикуванням.

На даний момент пересадки доступні через римський аеропорт "Фьюмічіно". У разі, якщо пасажир подорожує з багажем, його речі будуть зареєстровані до кінцевої точки маршруту і перевантажені під "Фьюмічіно" службами аеропорту.

Мінімально допустимий час стикування між рейсами Ryanair в рамках єдиного бронювання становить 150 хвилин, максимальний - 6 годин.

Квитки, куплені на рейси Ryanair зі стикуванням в рамках єдиного бронювання, дорожче двох квитків, куплених окремо. Залежно від напрямку сума переплати може становити 8-15 євро в одну сторону.

Однак за квитками зі стиковками в рамках єдиного бронювання Ryanair буде відповідати за збереження пересадки. У разі, якщо перший рейс буде відмінено або запізниться, авіакомпанія перебронюють мандрівника на наступний рейс або доставить в початковий пункт подорожі і поверне гроші.

Також пасажири зможуть пропускати сегменти перельоту в рамках свого бронювання, при цьому наступні перельоти, на відміну від практики класичних авіакомпаній, через неявку на рейс скасовуватися не будуть.

Дивись ще:

Топ 10 заходів: як Львів відзначатиме День музеїв

Програма та маршрут: львів’ян кличуть на Велодень

Булінг, екзістенція та ядерний потенціал: львів’ян запрошують на заходи "Наукової весни 2017"

Последние новости