Покрокова інструкція: як львів’янам онлайн відслідковувати черги на кордоні з Польщею

Можна онлайн відслідковувати кордон з Польщею

Сьогодні, 16 липня, у прикордонних чергах на Львівщині – 593 автомобілі. Про це VG Львів повідомили в прес-службі Львівської облдержадміністрації. Відтак, 333 транспортні засоби очікують у пунктах пропуску на Львівщині, а ще 260 скупчилися перед ними.

Про черги на пунктах пропуску для виїзду за кордон Львівської області можна дізнатись за допомогою . На мапі доступна інформація про кількість транспортних засобів, які очікують перед пунктом пропуску, орієнтовну пропускну спроможність, а також середню кількість авто, котрі перетнули державний кордон за попередні чотири години.

Карта відображає ситуацію на шести пунктах пропуску через державний кордон України з Польщею: "Угринів-Долгобичув", "Рава-Руська-Хребенне", "Грушів-Будомеж", "Краковець-Корчова", "Шегині-Медика" та "Смільниця-Кросценко".

Додамо, що електронна мапа доступна на головній сторінці сайту Львівської обласної державної адміністрації. Для того аби отримати дані необхідно навести курсор на необхідний пункт на карті. Інформація про накопичення транспорту на українсько-польському кордоні оновлюється цілодобово.

До того ж, інформацію про накопичення автомобілів на кордоні можна дізнатися на сторінці "" у Facebook.

Нагадаємо, у які дні в Польщі не працюють магазини.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Порівняй: скільки отримують працівники на Львівщині та у Польщі

За 400 гривень: у Львові впроваджують спільний абонемент у заклади та електротранспорт

Відеофакт: біля каплиці Боїмів у Львові встановили вроцлавського гнома

Читайте всі новини на нашій сторінці в та в 

Последние новости