Порівняй: скільки отримують працівники на Львівщині та у Польщі

Співстав рівень зарплат у Польщі та на Львівщині

Співстав рівень зарплат у Польщі та на Львівщині

Події
11 липня 2018 16:43

У понеділок, 9 липня, директор Львівського обласного центру зайнятості повідомив про підсумки діяльності установи за І півріччя 2018 року. За його словами, на ринку праці Львівщини станом на 1 червня 2018 року відкрито 7,6 тисяч вакансій.

"Середній розмір запропонованої заробітної плати в області зріс на 24% в порівнянні з минулим роком. Тепер середня заробітна плата складає 5,5 тисяч гривень", — розповів Василь Барилюк.

Директор центру зайнятості повідомив, що рівень зарплати в області поки що недостатній для кваліфікованих працівників. Щоправда, у базі вакансій обласного центру зайнятості є 29 високооплачуваних пропозицій із зарплатою більше 15 тисяч гривень. Йдеться про посади керівника цеху, головного технолога, електрогазозварника, інженера-електроніка тощо.

"Ми недостатньо працюємо по тіньовій зайнятості і зарплатах в конвертах. До того ж маємо неналежний рівень нашої співпраці із запобігання працевлаштування за кордоном", – зазначив Василь Барилюк.

ZAXID.NET порівняв рівень зарплат топ-10 професій з найбільшою кількістю відкритих вакансій на Львівщині та зарплат у сусідній Польщі, куди українці їдуть працювати.

Таблиця: zaxid.net

Таблиця: zaxid.net

ДИВИСЬ ЩЕ:

Не заздри: зарплата водіїв трамваїв і тролейбусів у Львові зросла до 10 тисяч

Не заздри: стало відомо яка зарплата у львівських перевізників

Де платять найбільше: на Львівщині ростуть зарплати

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах