Розбещення 13-літньої школярки: львівська поліція закрила справу проти Санжаревського

Поліція підтвердила закриття справи проти Санжаревського за підозрою у розбещенні неповнолітньої

У Львові закрили справу проти колишнього соліста Львівської опери Миколи Санжаревського, якого підозрювали у розбещенні неповнолітніх, пише  .

За словами речниці Нацполіції Львівщини, справу проти Миколи Санжаревського дійсно закрили, втім результати розслідування та причин закриття справи не розголошують.

Львівський юрист Олег Мицик пояснив, що таку справу могли закрити з кількох причин: через відсутність події (тобто переписки насправді не було, скріни - фейкові); не підтвердження обставин, які мали місце (переписка могла бути не з цією дівчиною, могла бути спотвореною або вигаданою сторонами); у зв’язку із порушенням порядку збору доказів (переписка була отримана у незаконний спосіб).

"Сам факт публікації переписки автоматично не вказує ні на певні стосунки, ні на винність особи у правопорушенні, і міг бути лише підставою для реєстр кримінального провадження. А щоб висунути людині звинувачення, необхідно зібрати докази", - пояснив юрист.

Нагадаємо, що у розбещенні неповнолітньої поліція звинуватила Санжаревського після того, як на сайті "Миротворець" опублікували скріншоти його переписки з тоді 13-річної школяркою. Дівчина займалася балетом і, ймовірно, була ученицею Школи академічного та сучасного балету Миколи Санжаревського. Судячи із переписок, Санжаревський мав інтимні стосунки з нею та отримував від неї інформацію стосовно служби її брата у зоні АТО.

Додамо, що у січні цього року навколо Миколи Санжаревського розгорівся скандал – його запідозрили у підтримці та фінансуванні самопроголошених республік "Л/ДНР". 

Як стверджує Санжаревський, 2014 року він дійсно збирав гроші для окупованих українських територій. Однак думав, що допомога надходить місцевим мешканцям, а не бойовикам.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Скандал в опері: соліст львівського театру розповів, як допомагав бойовикам

Що знайшли: СБУ закінчила обшуки в квартирі соліста львівської опери

Скандал в опері: СБУ вдруге перевіряє львівського соліста

Читайте всі новини на нашій сторінці в та в 

 

Последние новости