Сепаратизм і кохання: екс-соліста львівської опери звинуватили у розбещенні 13-річної дівчинки

Новина - Події - Сепаратизм і кохання: екс-соліста львівської опери звинуватили у розбещенні 13-річної дівчинки

Новина - Події - Сепаратизм і кохання: екс-соліста львівської опери звинуватили у розбещенні 13-річної дівчинки

Події
17 квiтня 2018 14:35

Екс-артист Львівської опери Микола Санжаревський співпрацював з "ДНР" та розбещував 13-річну дівчинку. Про це повідомив народний депутат Антон Геращенко на своїй сторінці в Facebook.

Як зазначив Геращенко, під час розслідування вдалося встановити, що Санжаревський займався антиукраїнською пропагандою, в тому числі в якості адміністратора антиукраїнських груп у соцмережах, організовував інформаційні провокації, а також проводив збір коштів - нібито на лікування "дітей біженців", з подальшою передачею зібраних через соцмережі грошей на підтримку терористів "ДНР".

Окрім того, стало відомо, що Санжаревський займався збором і передачею бойовикам інформації про дії ЗСУ, у тому числі - шляхом розбещення неповнолітньої дівчинки Вікторії, яка вивідувала для Санжаревського дані через свого брата, військовослужбовця ЗСУ. Уточнюється, що в "стосунках" з неповнолітньою Санжаревський знаходився з тих пір, як їй виповнилося 13 років.

"Упевнений, що правоохоронні органи України - СБУ і Національна Поліція найближчим часом дадуть гідну оцінку Миколі Санжаревскому за його підривну діяльність проти України", - резюмував Геращенко.

Нагадаємо, у січні цього року навколо Миколи Санжаревського розгорівся скандал – його запідозрили у підтримці та фінансуванні самопроголошених республік "Л/ДНР". 

Як стверджує Санжаревський, 2014 року він дійсно збирав гроші для окупованих українських територій. Однак думав, що допомога надходить місцевим мешканцям, а не бойовикам.

СБУ порушила за цим фактом провадження за ст. 258-3 (створення терористичної групи чи терористичної організації) і вже 16 січня працівники спецслужби провели обшук у квартирі Миколи Санжаревського. 

За словами речника Управління СБУ у Львівській області Олега Александрова, розслідування у цій справі триває.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Скандал в опері: соліст львівського театру розповів, як допомагав бойовикам

Що знайшли: СБУ закінчила обшуки в квартирі соліста львівської опери

Скандал в опері: СБУ вдруге перевіряє львівського соліста

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах