Гаманець або життя: Львів потрапив до списку найкримінальніших міст світу

Львів потрапив до списку найкримінальніших міст світу

Львів увійшов до списку найбільш кримінальних міст світу. Компанію йому склали Київ та Харків серед українських міст. Про це повідомляє сервіс , опублікувавши рейтинг злочинності за 2018 рік.

У списку з 327 міст Київ займає 130 місце з індексом 47,9 (індекс безпеки 52,1), Харків знаходиться на 139 місці з індексом 46,77 (індекс безпеки 53,23), Львів - 207 місце з індексом 39,92 ( індекс безпеки (60,08). З таблиці також видно, що українські міста обійшли столицю РФ: Київ випереджає також Новосибірськ, Бангкок і Лондон, Харків розташований вище Барселони, Скоп'є і навіть Далласа з Берліном, пише . 

Найнебезпечнішим містом світу є Сан-Педро-Сула в Гондурасі і індексом 85,18 і індексом безпеки 14,82. Найбільш кримінальними містами світу також названі столиця Венесуели Каракас, столиця Папуа Нової Гвінеї Порт-Морсбі, міста Форталеза, Сальвадор і Ресіфі (Бразилія), Дурбан, Йоганнесбург і Преторія (ПАР) і місто Порт-оф-Спейн в Тринідад і Тобаго.

Найбезпечнішим вважається місто Абу-Дабі. Найменш небезпечними містами названі також столиця Катару Доха, Осака і Токіо (Японія), Квебек (Канада), столиця Сінгапуру, Базель (Швейцарія), Мюнхен (Німеччина).

ДИВИСЬ ЩЕ:

Пишайся: Львів потрапив у ТОП 5 всеукраїнського рейтингу

У п'ятірці: Львів потрапив до всеукраїнського рейтингу інвестиційної прозорості

Хмільний рейтинг: львівський заклад потрапив у топ-10 найкращих пивоварень Європи

Читайте всі новини на нашій сторінці в та в 

Підписуйтеся на нас в 

Последние новости