"Пролетів" на червоний: водія маршрутки оштрафували після публікації у соцмережі

Водія львівської маршрутки оштрафували по відео на Facebook

Водія приміської маршрутки Львова оштрафували за проїзд на червоне світло після того, як відео із порушенням на Facebook. Пройшло два місяці як сталося правопорушення і сьогодні, 22 листопада, водію виписали штраф.

28 вересня порушення зафіксували на відеореєстратор і опублікували. На відео чітко видно, як маршрутка проїжджає пішохідний перехід по вулиці Городоцькій на червоний сигнал світлофора. Номер маршрутки не потрапив у кадр. Однак, за інформацією , йдеться про приміський автобус №174, водій якого зараз працює у перевізника "Міра і К".

Речник Патрульної поліції Львівщини Мар'ян Шпитак, 22 листопада на водія склали постанову за порушення ч. 2 ст. 122 КУпАП (проїзд на заборонний сигнал світлофора) і виписали передбачений цією статтею штраф у 425 гривень. Водій особисто прийшов до суду та під час розгляду справи визнав вину у порушенні і заявив, що таке більше не повториться.

Нагадаємо, у квітні 2016 року на основі аматорського відео патрульні оштрафували скандальну водійку Volkswagen Touareg, яка перешкоджала руху трамваїв. У жовтні 2017 року водія львівської маршрутки №8 позбавили прав після публікації відео з ризикованим маневром. У вересні 2018 року патрульні після розголосу у соцмережах розшукали і оштрафували водія Hummer, який об'їжджав затор на вулиці Княгині Ольги по виділенній трамвайній лінії.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Зареєстрували петицію: львівські перевізники вимагають збільшення тарифу на проїзд

Щоб не возити повітря: непопулярним львівським автобусам змінять маршрути

Фото дня: львівський перевізник отримав перші п’ять автобусів "Електрон"

Читайте всі новини на нашій сторінці в та в 

Підписуйтеся на нас в 

Последние новости