Щоб не возити повітря: непопулярним львівським автобусам змінять маршрути

У Львові пропонують змінити схеми руху чотирьох автобусів, на які перевізники не подали пропозицій під час проведення конкурсу перевізників.

У Львові пропонують змінити схеми руху чотирьох автобусів, на які перевізники не подали пропозицій під час проведення конкурсу перевізників.

Транспорт та інфраструктура
21 листопада 2018 15:52

У Львові пропонують змінити схеми руху чотирьох автобусів, на які перевізники не подали пропозицій під час проведення конкурсу перевізників. Про це  VG Львів повідомили у прес-службі Львівської міськради. 

Через нерентабельність ці маршрути вже декілька років не курсують, тож управління транспорту пропонує змінити схем маршрутів №12, 30, 35 та 54.

Маршрути пропонують змінити таким чином:

Маршрут №12 (Рясне-2 — ст. Підзамче — АС-2 — вул. Миколайчука). Нова схема дозволить мешканцям Рясного без пересадок доїхати до лікарні швидкої допомоги та покращить транспортне сполучення мікрорайону Підзамче.

Маршрут №30 (Рясне — Левандівка — вул. Бандери — вул. Сахарова — вул. Стрийська — вул. Віденська (Новий Львів)). Маршрут покращить транспортне сполучення Нового Львова і забезпечить доїзд з Рясного до центральної і південної частини міста.

Маршрут №35 (вул. Польова — вул. Липинського — вул. Стрийська — вул. Наварійська (Солонка)). Така зміна дозволить скористатися міським маршрутом мешканцям Солонки.

Маршрут №54 (Бірки — Брюховичі — вул. Шевченка — вул. Городоцька — вул. Підвальна — вул. Кривоноса — ОХМАТДИТ). Маршрут має покращити транспортне сполучення з Брюховичами та стане першим маршрутом, який курсує до дитячої лікарні ОХМАТДИТ.

"Ми хочемо почути думки мешканців щодо зміни цих маршрутів, зробити їх максимально зручними. Тож запрошуємо до обговорення пропонованих змін, на сторінку управління транспорту у Facebook", — зазначив в. о. керівника управління транспорту Олег Партика.

Нагадаємо, що львівські перевізники вимагають підвищити вартість проїзду у Львові до 9 гривень. Підвищення тарифів перевізники аргументують швидким зростанням ціни на пальне та масовим звільненням водіїв. Натомість львів'яни, 14 листопада, зареєстрували електронну петицію проти підвищення тарифів на проїзд без суттєвого покращення якості та графіку обслуговування маршрутів. У понеділок, 26 листопада, у Львові відбудеться громадське слухання про недопущення підвищення вартості проїзду у міських автобусах без покращення якості перевезень та графіку руху.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Щоб не плакать, я сміявсь: добірка курйозів у львівських маршрутках

Вози повітря: у Львові всі пасажири вийшли з маршрутки через відмову водія везти пенсіонера

Забита людьми львівська маршрутку "летіла" по зустрічній: пасажири обурені, що їх зупинила поліція

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах