Зареєстрували петицію: львівські перевізники вимагають збільшення тарифу на проїзд

Перевізники зареєстрували петицію про збільшення тарифу на проїзд

Перевізники зареєстрували петицію про збільшення тарифу на проїзд

Події
21 листопада 2018 12:59

У вівторок, 20 листопада, на сайті Єдиної системи місцевих петицій у Львові з’явилась заява про збільшення тарифу на перевезення до 9 гривень.

Авторка ініціативи, співзасновниця Львівського автотранспортного підприємства Галина Велійка зазначає, що підняття тарифів потрібне для уникнення повної зупинки маршруток та автобусів у Львові.

"В умовах коли пальне, як основна складова собівартості послуги в діючому тарифі перевищує 70%, доходи автотранспортних підприємств не дозволяють покрити всі витрати їх поточної діяльності і поступово нарощується кредиторська заборгованість . Нестача обігових коштів не дозволяє своєчасно і в повному об’ємі проводити технічне обслуговування транспорту, що суттєво знижує рівень безпеки перевезень", — йдеться в документі.

Зокрема, автори зазначають, що встановлення тарифу нижчого від економічно-обґрунтованого розрахункового без компенсації різниці між вказаними тарифами, дозволить лише частково вирішити наявну проблему. 

Додамо, для того аби петицію розглянули у міськраді, вона має зібрати 500 голосів за 59 днів.

Нагадаємо, 14 листопада, львів'яни зареєстрували електронну петицію проти підвищення тарифів на проїзд без суттєвого покращення якості та графіку обслуговування маршрутів.

Додамо, що востаннє тарифи на міські автобусні перевезення у Львові змінювали у грудні минулого року. Тоді вартість поїздки збільшилася з 4 грн до 5 гривень. Мерія Львова вже прокоментувала можливість підвищення проїзду у львівських маршрутках.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Де чекати новачків: великі автобуси курсуватимуть за ще одним маршрутом

Прекрасна ідея: львів’яни зареєстрували петицію проти підвищення тарифів на проїзд

Підтримай: львів'яни вимагають запустити тролейбус у Рясне

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах